طرز تهیه نان بربری خانگی

Bake and Take
Bake and Take
طرز تهیه نان بربری خانگی / برای تهیه نان بربری خانگی ابتدا آرد را در کاسه ای بزرگ می ریزیم و نمک،شکر،خمیر مایه و بهبود دهنده را ...
طرز تهیه نان بربری خانگی / برای تهیه نان بربری خانگی ابتدا آرد را در کاسه ای بزرگ می ریزیم و نمک،شکر،خمیر مایه و بهبود دهنده را به آن می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم و آب را کم کم روی مواد می ریزیم تا خمیر به دست نچسبد و زودتر خمیر آماده شود.

اگر کمی به دست می چسبید نگران نباشید با اضافه کردن روغن آخر کار از بین می رود.خمیر را به مدت ۵ دقیقه ورز می دهیم و روغن را به خمیر می افزاییم و مجددا ۵ دقیقه ورز می دهیم و به مدت ۱:۳۰ به خمیر استراحت می دهیم

و بعد از گذشت این زمان شروع می کنیم به چونه گیری و به مدت ۲۰ دقیقه به چونه ها استراحت می دهیم و فر را روشن می کنیم بعد هر چونه را با وردنه به شکل یک بیضی پهن می کنیم و به آن شکل می دهیم و مواد رومال را آماده می کنیم.

برای تهیه رومال نان بربری خانگی ۱ قاشق غذاخوری آرد را داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم و کمی تفت می دهیم سپس حدود ۵ قاشق غذاخوری آب روی آن می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا زودتر به جوش بیاید

و پیاپی هم می زنیم تا به غلظت فرنی برسد و از روی حرارت بر می داریم و با قلمو داخل مواد رومال می زنیم و روی چونه خمیر می کشیم  و کنجد روی خمیر می پاشیم و سینی فر را بیرون می آوریم و کف آن کاغذ روغنی قرار می دهیم

و سبوس گندم را روی کاغذ روغنی می پاشیم و خمیر را روی سبوس گندم ها قرار می دهیم و سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه پخته شود. نوش جان
0:00
1:00
2:00
3:00
#نان_بربری

همه توضیحات ...