باقلوا | طرز تهیه شیرینی باقلوا مناسب عید نوروز و همیشه ( ساده و سریع ) | Baklava recipe

2,470 بازدید
بیشتر
Sedi's Kitchen
Sedi's Kitchen
...
#شیرینی_باقلوا #طرز_تهیه_باقلوا #آشپزخانه_سدی
باقلوا یکی از شیرینی های محبوب ایرانی ها می باشد که خیلی با چایی و قهوه صبحانه و عصرانه مزه میده. لازم نیست باقلوا را از مغازه بخرید و در منزل به راحتی تهیه میشود. این شیرینی باقلوا به سبک قنادی و از مدل ترکی باقلوا می باشد. برای تهیه این باقلوا ما از خمیر آماده فیلو استفاده کرده ایم. مواد اولیه باقلوا بسیار ساده و قابل تهیه است.
مواد اولیه برای تهیه شهد باقلوا
آب 1 پیمانه
شکر 2 پیمانه
گلاب 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 1 قاشق چای خوری
گلوکز مایع 1 قاشق غذاخوری (طرز تهیه گلوکز مایع گلوکز مایع خانگی | طرز تهیه ساده گلوک... )

مواد لازم برای تهیه شیرینی
خمیر آماده فیلو 1 بسته
پسته 50 گرم
بادام 100 گرم
هل پودر شده (پودر هل) 1 قاشق چای خوری
کره آب شده یا روغن جامد آب شده 200 گرم
زعفران دم کرده برای تزیین
پسته خرد شده برای تزیین

طرز باقلوا ترکی
طرز تهیه شیرینی باقلوا بسیار ساده است. ابتدا برای تهیه شهد:
آب و شکر را را مخلوط کرده و اجازه دهید به جوش آید سپس زعفران دم کرده را اضافه کنید و در نهایت گلوکز مایع را اضافه کنید و زیر قابلمه را خاموش کنید تا شهد خنک تر شود و به دمای محیط برسد.
برای تهیه باقلوا از خمیر فیلو آماده استفاده  میکنیم. ابتدا پسته و بادام را خرد کرده و با پودر هل مخلوط کنید.
خمیر فیلو را لایه لایه در ظرفی که برای فر مناسب باشد پهن کنید و هر لایه را چرب کنید پس از 10 الی 15 لایه خمیر پسته و بادام خرد شده را ریخته و باقی لایه ها رو به همان نحو روی آن بچینید. شیرینی ها را برش بزنید و به مدت 45 دقیقه در فر با دمای 350 درجه گرم شده است بپزید
پس از خارج کرده شیرینی های پخته از فر تا هنوز باقلوا ها داغ هستند روی آن شربت که پیشتر تهیه کردیم را بریزید و صبر کنید جذب شود سپس با بسته تزیین کنید و از باقلوا لذت ببرید
در این ویدیو بخش های زیر را مشاهده میکنید
0:00 باقلوا
0:31 مواد اولیه شیرینی شهد باقلوا
0:44 طرز تهیه شهد باقلوا
1:55 مواد اولیه خمیر باقلوا
2:19 طرزتهیه خمیر باقلوا
5:52 زمان و دمای مناسب پخت باقلوا
6:05 زمان ریختن شهد باقلوا
6:43 تزیین باقلوا
7:05 باقلوا آماده است

ویدیو طرز تهیه گلوکز مایع:
گلوکز مایع خانگی | طرز تهیه ساده گلوک...


Baklava  | How to make a simple bakhlava at home?
#Baklava
Here we make baklava with an easy recipe like professionals.

Ingredients for syrup
1 cup water
2 cup sugar
1 tsp brewed saffron
1 tbsp lemon juice
1 tbps water
2 tbsp rose water
1 tbsp liquid glucose (Link: گلوکز مایع خانگی | طرز تهیه ساده گلوک... )

Ingredients for the pastry
Fillo pastry/ Phyllo pastry
100 gr almond
50 gr pistachio
1 tsp powdered cardamom
200 gr melted butter

Syrup recipe:
Mix sugar and water and bring it to the boil. Add brewed saffron and glucose

Baklava recipe:
Chope almond, pistachio and cardamom. Put phyllo pastry on a container and grease each layer. After 10-15 layers pour chopped almond and pistachio and then covor the with 10-15 layers of the fillo pastry that you grease each layer.
Bake it for 40-45 min in a preheated oven with 350F or 175C.
Bring it out of the oven and pour syrup while it is still hot. Let the pastry absorb the syrup, then decorate it with chopped pistachio and enjoy your baklava.

همه توضیحات ...