شیرینی لطیفه | Shirini Latifeh

8,208 بازدید
بیشتر
شیرینی پزی با الی Baking with Eli
شیرینی پزی با الی Baking with Eli
اینستاگرام من: ...
اینستاگرام من:
https://www.instagram.com/with.eli/?h...
.
👈مواد لازم:
سفیده ۹۰گرم
شکر ۹۰ گرم
زرده تخم مرغ ۶۰گرم
وانیل
آرد ۹۰گرم
نشاسته ذرت ۱۰گرم (۱ ق غ خ)
خامه فرم گرفته ۲ پیمانه یا به میزان لازم
.
👈طرزتهیه:
۱-سفیده به دمای محیط رسیده رو در یک ظرف استیل یا شیشه ای خشک و تمیز و بدون چربی با هوزن شروع کنید به هم زدن. وقتی سفیده کف کرد، آرام آرام درحالیکه با سرعت بالا هم میزنید شکر رو از کنار ظرف به مواد اضافه کنید. تا زمانیکه همه شکر اضافه شود و تخم مرغ به مرحله قُله ای برسه و از ظرف نریزه.
۲-زرده ها رو کم کم اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید تا همه ترکیب شود. بیش از حد هم نزنید.
۳-وانیل را اضافه کنید وهم بزنید.
۴-آرد و نشاسته ررت رو با هم هم بزنید و در سه مرحله به صورت الک شده به مواد اضافه کنید و هربار دورانی هم بزنید. بیش از حد هم نزنید.
۵-مواد رو داخل قیف بریزید و حدود ۱تا ۱ونیم سانت سر قیف برش بخوره.
۶-مواد رو با فاصله داخل سینی با کاغذ روغنی قیف بزنید. روی آن پودرقند بپاشید.
۷-در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰درجه برقی یا ۱۹۰درجه گازی برای حدود ۱۰دقیقه بپزید.
۸- بعد از خنک شدن به آرامی از کاغذ روغنی جدا کنید و بین هر دو تا شیرینی خامه فرم گرفته بزنید و نوش جان.
.
👈نکات:
*تعداد شیرینی ها بستگی به سایز قیف زدن شما دارد. اگر بزرگ قیف بزنید ۱۸تا شیرینی و اگر کوچک قیف بزنید حدود ۲۲ تا شیرینی.
*حتما از مواد رو وزن کنید میزان غیر وزنی خیلی دقیق نیست.
*میزان حدودی سفیده: حدود ۳ تا سفیده تخم مرغ درشت
*میزان حدودی زرده: حدود ۴ تا زرده تخم مرغ درشت
*دمای فر و مدت زمان پخت بستگی به فر شما دارد.
*شیرینی هر چه بیشتر در یخچال در ظرف در بسته بماند نرم تر میشود. این بستگی به علاقه شما دارد که دوست دارد شیرین را زودتر وقتی خیلی نرم نشده میل کنید یا زمان بیشتری بدهید تا نرم تر شود.
*سرعت عمل در تهیه این شیرینی خیلی مهمه. همه مواد و وسایل و فر رو حاضر کنید و بعد شروع به کار کنید.
.
#شیرینی_لطیفه#شیرینی_خامه_ای#shirinilatifeh #شیرینی_ایرانی#شیرینی_لطیفه_با_الی

همه توضیحات ...