«طرز تهیه مربا و شربت توت فرنگی »

Sanaz cooking
Sanaz cooking
به نام خدا سلام لطفاً کانال را سابسکرایب کرده و ما را حمایت کنید ممنون ...
به نام خدا
سلام لطفاً کانال را سابسکرایب کرده و ما را حمایت کنید ممنون
@sanaz-cooking
«طرز تهیه مربا و شربت توت فرنگی »
مواد لازم:
توت فرنگی ۱/۵ کیلو
شکر ۱/۵ کیلو
طرز تهیه مربای توت فرنگی:
توت فرنگی ها را شسته ، برگ هاشو با چاقو جدا میکنیم.
روی توت فرنگی ها شکر می‌ریزیم ( شکر پنج فنجان فرانسه)
در ظرف را گذاشته و در یخچال میگذاریم تا توت فرنگی ها خودشان آب پس بدهند.
من به مدت ۱۲ ساعت از شب تا صبح در یخچال گذاشتم .
بعد از اینکه توت فرنگی ها آب انداختن ،چون می خواهیم شربت هم درست کنیم، دو لیوان هم بهش آب اضافه کرده و روی حرارت میگذاریم .
پنج دقیقه بعد از به جوش آمدن توت فرنگی ها را به یک ظرف دیگر انتقال می دهیم .
یک فنجان هم از شربت روی توت فرنگی ریخته و یک فنجان شکر اضافه میکنیم.و روی حرارت ملایم میگذاریم تا توت فرنگی ها بپذند .بعد از اینکه شکر حل شد توت فرنگی ها هم پختند از روی حرارت بر میداریم نباید زیاد بجوشد . چون هم توت فرنگی ها لح می شوند و هم رنگ مربا عوض می شود.
_____________________________________
طرز تهیه شربت توت فرنگی:
اول باید شربت و از صافی عبور دهیم . بعد شکر ریخته ( شکر  چهار فنجان فرانسه)
روی حرارت ملایم گذاشته تا شکر حل شود بعد از اینکه غلظت شربت اندازه شد ،از روی حرارت بر میداریم تا رنگ شربت عوض نشود .
________________________________________
اگر بخواهیم فقط مربا ی توت فرنگی درست کنیم.
موقع شکر ریختن روی توت فرنگی ها ،شکر کمتری بریزیم و زمان بدهیم تا آب بندازن ، بعد روی حرارت ملایم گذاشته تا شکر حل شود.
اگر شیره ی مربا رقیق بود دوباره شکر اضافه میکنیم.
_______________________________________
#مربا #آشپزی_ایرانی #آشپزی_حرفه_ای #آشپزي_ايراني #اشپزی_اسان

همه توضیحات ...