گرامیداشت شهیدان قتل عام۶۷، در مقابل پارلمان انگلستان، در آستانه روز جهانی اعدام

Simay Azadi TV
Simay Azadi TV
در آستانه روز جهاني عليه اعدام، جوامع ايراني هوادار سازمان مجاهدين خلق ايران در انگلستان  در مقابل پارلمان اين کشور ، نمايش ...
در آستانه روز جهاني عليه اعدام، جوامع ايراني هوادار سازمان مجاهدين خلق ايران در انگلستان  در مقابل پارلمان اين کشور ، نمايشگاهي از تصاوير قتل عام سي هزار قهرمان سربدار سال ۶۷  برپا کردند، که برسر آرمان آزادي و مرگ براصل ولايت فقيه ايستادند و در آن جنايت بزرگ عليه بشريت، به حکم خميني و توسط جلاداني چون ابراهيم رئيسي رئيس کنوني قضائيه خامنه اي و مصطفي پور محمدي و عليرضا آوايي وزيرکنوني و قبلي کابينه روحاني و ساير  دژخيمان کميته هاي مرگ در سراسر کشور اعدام شدند.
نمايشگاه وگردهمايي  به اين مناسبت، به مدت سه روز در آستانه روزجهاني اعدام ادامه پيدا کرد وطي آن سخنرانان  ضمن گراميداشت خاطره شهيدان راه آزادي ايران از استبداد مذهبي، از سازمان ملل خواستار انجام تحقيقات پيرامون اين قتل عام و خاتمه دادن به مصونيت سرکردگان سران رژيم و عاملان  اين جنايت شدند که هم چنان در راس قضائيه رژيم و ديگر ارگانهاي حکومتي به استمرار  جنايت مشغولند.
طاهر بومدرا رئيس مشترک کميته عدالت براي قربانيان قتل عام۶۷ در ايران طي سخناني در اين نمايشگاه گفت:
۳۱سال پيش رژيم آخوندها در ايران تصميم گرفت يک جنايت هولناک انجام بدهد و  اين جنايت در مخفي کاري شديد انجام شد. اما، شواهد زيادي در اين مورد پيدا شده که ثابت مي کند بيش از ۳۰ هزار نفر از زندانيان سياسي در اين کشتار جمعي اعدام شده اند. وي خواستار سرعت بخشيدن به رسيدگي و تحقيق حول قتل عام ۶۷ و قرار دادن مسئولين آن در برابر عدالت شد.
حميدرضا طاهر زاده از اعضاي شوراي ملي مقاومت گفت:
امروز شما نمونه هاي بسيار کوچکي از جنايت هولناک آخوندها در سال ۶۷ در ايران را مي بينيد که با فتواي يک جمله اي خميني به وقوع پيوست.  در چنين سالي، بمنظور از بين بردن زندانيان سياسي هوادار مجاهدين که سر موضع بودند، و بسياري در حال گذراندن محکوميت بودند و حتي برخي محکوميت شان به اتمام رسيده بود، اين فتوا صادر شد. آنها بايد تنها به يک سوال پاسخ مي دادند که آيا از سازمان مجاهدين حمايت مي کنند يا خير. آزادي و حيات آنها به پاسخ به اين جمله بستگي داشت. آيا مي توانيد تصور کنيد که ۳۰ هزار زن و مرد جوان در آن شب هاي تاريک زندان و در آن اختناق هولناک، به آخوندها نه گفتند و از سازمان مجاهدين حمايت کردند. آنها سرفرازانه بر طناب هاي دار بوسه زدند و به عهد و پيمان شان وفا کردند.
رعنا رحماني فرد از سوي جوامع ايرانيان در لندن در سخنانش گفت:
ما در اينجا جمع شده ايم تا در آستانه روز جهاني لغو اعدام نظر جهانيان را به اعدام هاي سال ۶۷ در ايران جلب کنيم. در سال ۶۷ بيش از ۳۰ هزار زنداني سياسي به جوخه هاي مرگ سپرده شدند. ما از سازمان ملل متحد مي خواهيم که اعدام ها را در ايران متوقف کرده و قتل عام ۶۷ را مورد بررسي قرار دهد تا عاملان و آمران اين جنايت به پاي ميز محاکمه کشانده شوند
رضا فلاح از زندانيان سياسي رژيم آخوندي ضمن گراميداشت خاطره ۳۰۰۰۰ زنداني سياسي قتل عام شده گفت:
اگرچه ساليان سال از جنايتي که اتفاق افتاد، گذشته، ولي ما نه مي بخشيم و نه فراموش ميکنم.
وي تاكيد كرد ما تا تشكيل هيئت تحقيق پيرامون قتل عام ۶۷و سپردن آمران و عاملان به دست عدالت از پاي نخواهيم  نشست.

همه توضیحات ...