طرز تهیه باقلی پلو مجلسی

Floria Food
Floria Food
103 بار بازدید - 2 سال پیش - باقالی پلو مجلسی همراه با
باقالی پلو مجلسی همراه با مرغ
مواد لازم باقالی پلو
مواد لازم میزان لازم
باقالا 2 پیمانه
برنج 3 پیمانه
شوید 1 پیمانه
مرغ 3 تکه
شنبله  1 قاشق

زعفران به میزان لازم
برگ بو کمی
کره 20 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
زرد چوبه 1/2 قاشق چایخوری
فلفل  نوک قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
پودر لیمو  نوک قاشق چایخوری
کره یا روغن مایع  به میزان لازم
طرز تهیه باقالی پلو با مرغ
مرحله اول :
ابتدا مرغ ها را تمیز شده و به تکه هایی که دلتان می خواهد خرد کنید. برنج را نیز با نمک و آب خیس کنید.
مرحله دوم :
مرغ ها را در یک ظرف مناسب بریزید و با 3 قاشق زعفران دم کرده به خوبی ماساژ دهید. و درب آن را ببندید و در یخچال قرار بدهید.
مرحله سوم :
مرغ ها را پس از نیم ساعت از یخچال خارج کنید و فلفل سیاه ،نمک و زردچوبه را به مرغ اضافه کنید و دوباره ماساژ دهید و در یخچال قرار دهید.
مرحله چهارم :
در یک تابه مقدار روغن داغ کنید و مرغ ها را در آن تفت دهید تا کمی سرخ شود.
مرحله پنجم :
پیاز را پوست بگیریدی و آن را بشورید سپس به صورت خلالی خرد کنید.
مرحله ششم :
در یک قابلمه دیگر پیاز ها را با روغن سرخ کنید تا کاراملی شود.
مرحله هفتم :
سیر ها را نیز پوست بگیرید و به صورت خیلی ریز یا خرد کنید و یا رنده کنید.
مرحله هشتم :
سیر های خرد شده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله نهم :
از کره یا روغن مایع  برای تفت دادن استفاده کنید
مرحله دهم :
هویج را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید.
مرحله یازدهم :
پیاز را اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله دوازدهم :
زردچوبه پودر لیمو و فلفل سیاه به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله سیزدهم :
رب گوجه فرنگی  را اضافه کنید و تفت دهید.می توانید قبل از افزودن در تابه دیگر با روغن تفت دهید سپس به مواد اضافه کنید.
مرحله چهاردهم :
ادویه دلخواه را اضافه کنید
مرحله پانزدهم :
مقداری آب به این مواد اضافه کنید.
مرحله شانزدهم :
مرغ هایی که سرخ کرده اید را به مواد پیاز اضافه کنید و بگذارید تا بپزد.
مرحله هفدهم :
نیم ساعت پایانی پخت زعفران دم کرده به آن اضافه کنید.
مرحله هجدهم :
در یک قابلمه آب بریزید و بگذارید تا بجوشد.
مرحله نوزدهم :
برنج خیس شده را که آب آن را خالی کرده اید را به آب جوش اضافه کنید .
مرحله بیستم :
وقتی برنج آب دوباره به جوش آمد و کمی نرم شد باقالی ها را به آن اضافه کنید.
مرحله بیست و یکم :
برنج و با قالی را آبکش کنید.
مرحله بیست و دوم :
در ته قابلمه روغن بریزد سپس نان یا سیب زمینی برای ته دیگ بچینید.
مرحله بیست و سوم :
یک لایه برنج روی ته دیگ بریزید.
مرحله بیست و چهارم :
یک لایه شویدو باقالی  روی برنج بریزید. کره را روی حرارت سماور آب کنید و روی لایه های برنج بریزید . کناره های برنج را به وسط بکشید و با کمک ته کفگیر سوراخ های عمیق در آن ایجاد کنید سپس برنج را دم بگذارید.
مرحله بیست و پنجم :
کمی از برنج سفید را با زعفران ترکیب کنید.
مرحله نهایی:
پس از دم گرفتن برنج و پخت مرغ می توانید ان را تزیین کنید و سرو کنید.
راز های خوشمزه تر شدن باقالی پلو با مرغ
* سعی کنید همیشه از باقالی هایی استفاده کنید که تازه و پوست آنها سبز باشد زیرا ماندن باقالی به مدت طولانی در فریزر طعم و رنگ آن را تغییر میدهد.
* به اضای هر پیمانه برنج نصف پیمانه باقالی استفاده کنید.
* باقالی پلو را علاوه بر گوشت مرغ ، گوشت گردن و ماهیچه و نیز برخی شهر ها با ماهی هم می خورند.
* باقالا را قبل از اضافه کردن به برنج 5 تا 6 دقیقه قبل در آب جوش قرار دهید تا نرم شود و بعد به همراه دم کشیدن کامل برنج، باقلا نیز پخته میشود.
* در هنگام جوشیدن باقلا ها در آب، کفی هایی را که روی آن مینشیند بردارید تا رنگ باقلا خوش رنگ تر بماند.
* از خرید و پخت باقالاهای دیر پز خوداری کنید.
* بهترین و مناسب ترین سبزی باقالاپلو شوید است که بهتر است از نوع تازه آن استفاده کنید.
* اگر هنگام دم کشیدن باقالی پلو ، یک شاخه سیر تازه در میان آن قرار دهید عطر آن بی نظیر میشود.
* بهترین ته دیگ این پلو می تواند مخلوط برنج با باقلا یا نان تافتون، و یا چند برگ کاهو
* شما می توانید شوید را همراه با باقالی به برنج اضافه کنید.
Bean pilaf with chicken
Ingredients for bean pilaf
Ingredients required amount
2 cups of beans
3 cups rice
Be 1 cup
Chicken 3 pieces
Fenugreek 1 tbsp

Saffron as needed
The leaves smell a little
20 grams of butter
1 onion
Garlic 2 cloves
Yarrow 1/2 teaspoon
Pepper the tip of a teaspoon
Salt as needed
Lemon powder tip of a teaspoon
Butter or liquid oil as needed
2 سال پیش در تاریخ 1400/10/16 منتشر شده است.
103 بـار بازدید شده
... بیشتر