Haselnuss-Kuchen کیک فندوقی بسیار راحت و خوشمزه

Marya Food
Marya Food
Haselnuss-Kuchen3 Eier125g Zucker1 Pck Vanillenzucker100g Butter in Zimmertemperatur200g gemahlene Haselnüss ...
Haselnuss-Kuchen
3 Eier
125g Zucker
1 Pck Vanillenzucker
100g Butter in Zimmertemperatur
200g gemahlene Haselnüsse
125ml Milch
65g Mehl
2 TL Backpulver

Für Deko:
Geschmolzene Kuvertüre oder Nutella und gehackte Haselnüsse

Ofen auf 170 Grad Ober- und Unterhitze vorheizen. Eier mit Zucker schaumig rühren, Butter dazugeben und kräftig rühren. Haselnüsse, Milch, Mehl und Backpulver nach und nach dazugeben und weiter rühren, bis der Teig gleichmäßig ist. Die Backform mit Backpapier auslegen (oder fetten) und mit dem Teig befüllen. Für etwa 30-40 Minuten backen.
Mit Kuvertüre und Haselnüssen dekorieren.

کیک فندوقی
۳ تخم مرغ
۱۲۵ گرم شکر (نصف لیوان)
۱ قاشق غ شکر وانیلی
۱۰۰ گرم کره به دمای محیط رسیده ( حدود نصف لیوان)
۲۰۰ گرم قندوق پودر شده  (دو لیوان)
۱۲۵ میلی لیتر شیر (حدود نصف لیوان)
۶۵ گرم آرد (حدود نصف لیوان)
۲ قاشق چ بکینگ پودر
دکور: شکلات آب شده یا نوتلا و فندوق خرد شده
قالب ۲۰ در ۲۵ سانت یا ۲۰ سانت گرد

تخم مرغ هارو با شکر انقد بزنید تا خوب کرمی بشه و پف کنه، کره رو بهش اضافه کنید و باز بزنید. در نهایت فندوق پودرشده، شیر، آرد و بکینگ پودر به ترتیب اضافه کنید و بزنید تا یک دست بشه. قالب رو چرب کنید یا کاغذ روغنی بکشید، بعد مواد رو داخلش بریزید و بذارید تو فر داغ شده از قبل با دمای ۱۷۰ درجه، حرارت از بالا و پایین، به مدت حدود ۳۰-۴۰ دقیقه.
کیک که پخت و دراومد، از دما افتاد، با شکلات آب شده و قندوق خرد شده تزیین کنید.


#کیک
#کیک_ساده #کیک_خانگی #کیک_کافی_شاپ #کیک_عصرانه #cake #cakerecipe #cakeideas #kuchen #kuchenrezept #kuchenbacken

همه توضیحات ...