آموزش آبدارترین جوجه کباب تابه ای _ خوشمزه ترین جوجه کبابی که تا الان خوردم _ آشپزی ایرانی

مزه چی
مزه چی
جوجه کباب تابه ای یکی از انواع کباب های خوشمزه و ساده خانگی است که خیلی سریع آماده می شود. این غذا برای روزهای شلوغی یکی از بهتر ...
جوجه کباب تابه ای یکی از انواع کباب های خوشمزه و ساده خانگی است که خیلی سریع آماده می شود. این غذا برای روزهای شلوغی یکی از بهترین گزینه‌ها است
جوجه کباب ماهی تابه‌ای نوعی روش طبخ جوجه کباب در منزل است که نیازی به استفاده از زغال و منقل ندارد و به راحتی تهیه می‌شود.
مواد لازم برای تهیه جوجه کباب تابه ای:
مرغ:۷۰۰گرم
خمیر سیر زنجبیل:۲قاشق چایخوری
نمک:۲قاشق چایخوری
آبلیمو:۲قاشق چایخوری
ماست:۴قاشق غذاخوری
خامه:۱/۴پیمانه
فلفل سبز تند رنده شده:۱قاشق چایخوری
فلفل سفید:۱قاشق چایخوری
پودر هل سبز:۱/۲قاشق چایخوری
گراماسالا:۱/۲قاشق چایخوری
جوز هندی:۱/۲قاشق چایخوری
گشنیز تازه خرد شده:۱قاشق غذاخوری
نمک:۱/۴قاشق چایخوری

زمان بندی بخش های مختلف ویدئو:
00:00 شروع ویدیوی آموزش جوجه کباب تابه ای
00:18 مقدار مرغ و نحوه ی برش زدن آن برای جوجه کباب تابه ای
00:38 مواد مورد نیاز برای مزه دار کردن جوجه کباب تابه ای
01:23 طرز تهیه سس مخصوص مرینیت جوجه کباب تابه ای
01:52 ادویه های مورد نیاز برای تهیه جوجه کباب تابه ای
02:40 اضافه کردن مرغ به سس مخصوص مرینیت
03:00 مدت زمان استراحت مرغ مزه دار شده در یخچال
03:30 نحوه ی به سیخ کشیدن جوجه کباب
05:06 میزان حرارت مورد نیاز برای پختن جوجه کباب تابه ای
06:54 نحوه ی دودی کردن جوجه کباب تابه ای با شعله ی مستقیم
07:22 آماده شدن جوجه کباب تابه ای
07:32 رومال کردن جوجه کباب تابه ای با کره
07:56 نحوه ی سرو جوجه کباب تابه ای

همه توضیحات ...