اینجوری خورشت بامیه درست کنید که لزج نشود، با طعم بینظیر و فوق العاده

ashpazbashi
ashpazbashi
اینجوری خورشت بامیه درست کنید که لزج نشود، با طعم بینظیر و فوق العادهخب دوستان برگشتیم خدمتتون با یک خوشمزه دیگه..امشب توی ا ...
اینجوری خورشت بامیه درست کنید که لزج نشود، با طعم بینظیر و فوق العاده
خب دوستان برگشتیم خدمتتون با یک خوشمزه دیگه..امشب توی این آموزش تمام نکات یک خورشت بامیه فوق العاده عالی رو بهتون میگیم که اگه تمام نکات رو رعایت کنید مطمئنا یک خورشت بامیه دارید که لزج نیست و مثل من عاشقش میشید
بابت لایک و کامنتهایی که برامون میزارید و بهمون انرژی میدید ممنون
براتون یه بغل عشق آرزو میکنیم

بریم سراغ آموزش خورشت بامیه
مواد لازم برای 2 نفر
بامیه 200 گرم
لپه 50 گرم
گوشت گوسفندی 125 گرم
پیاز بزرگ 1 عدد
سیر 3 حبه
آب قلم یا آب گوشت 1 پیمانه
رب گوجه فرنگی 1 ق.غ
گوجه فرنگی 3 عدد
نمک و فلفل قرمز و زردچوبه و ادویه خورشتی

خب بریم سراغ طرز تهیه این خوشمزه جان
پیاز را خیلی ریز خرد کرده و توی ظرف مورد نظر با کمی روغن تفت بدهید تا سبک شود
میتونید پیاز را رنده هم بکنید
دقت کنید پیاز این غذا اگه کم باشه در آخر خورشتتون اون لعابی که باید داشته باشه رو نداره و جا نمیفته . پس در مورد پیاز صرفه جویی نکنید
گوشت را اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید. بعد درب ظرف را بگذارید تا گوشت آب بیندازد و بعد آب تبخیر بشه
این نکته رو در نظر بگیرید که اگه خواستید میتونید از گوشت با استخوان استفاده کنید و بجاش آب قلم رو حذف کنید. اما اگه از گوشت بدون استخوان استفاده کردید بهتره آب قلم یا آب گوشت را اضافه کنید. اگه نداشتید میتوانید از قرص عصاره گوشت هم استفاده کنید. آب قلم طعم فوق العاده خوبی به این خورشت میدهد. بعد از اینکه آب گوشت و پیاز تبخیر شد سیر رو اضافه و کمی تفت بدهید تا عطر سیر به مشام برسد
سیر را باید کاملا ساطوری کنید و یا میتونید از سیر له کن هم استفاده کنید
زردچوبه و فلفل و ادویه را اضافه کنید (نمک رو الان اضافه نکنید) و در نهایت آب قلم را به همراه آب معمولی اضافه کنید و اجازه بدید روی حرارت بمونه تا زمانیکه گوشت بپزد
فلفل توی این غذا خیلی مهمه. یعنی اگه این غذا تند باشه خیلی خوشمزه تره
دقت کنید مقدار آب را نباید خیلی زیاد در نظر بگیرید به این خاطر که این خورشت باید کم آب باشد
بسته به نوع گوشتی که استفاده میکنید و اینکه قابلمه هست یا زودپز زمان پخت متغیر میباشد
در حین پخت گوشت لپه را با مقداری آب میگذاریم تا نیمه پز شود و در همین حین بامیه رو آماده میکنیم .  برای اینکه خورشتمون اون حالت لزج بودن معمول بامیه رو نداشته باشد باید دقت کنیم که غلاف بامیه رو سوراخ نکنیم در نتیجه برش انتهایی بامیه را مطابق ویدئو انجام دهید
بعد از شستن و خشک شدن بامیه ها توی تابه با مقدار کمی روغن بامیه هارا تفت میدهیم . فقط در حدی که روکش سبز بامیه ها کمی سبزتر شود. به ویدئو دقت کنید
پوره گوجه فرنگی را کمی سرخ میکنیم و رب گوجه را اضافه و تفت میدهیم و ادویه هارا اضافه میکنیم
اگر دوست داشتید میتوان از ریشه زعفران برای خوش عطر شدن خورشت استفاده کنید
حالا پوره گوجه و بامیه هایی که تفت دادیم را اضافه میکنیم و حدود یربع زمان نیاز دارد تا بامیه بپزد و خورشت هم جا بیفتد
امیدواریم از آموزش امشب نهایت استفاده را برده باشید و با دوستانتان به اشتراک بگذارید و نظرات و تجربیات خودتون رو باهامون به اشتراک بگذارید
ــــــــــــــــــــــــــــ
با هم نگاهی به دیگر ویدئوهای کانال بیاندازیم
بلغور جو دوسر، موز و کاکائو!! با این ...
بلغور جو دوسر، موز و کاکائو!! با این سه قلم یک کیک رژیمی بدون شکر درست کنید

دو آموزش در یک ویدئو، آموزش فلافل آبا...
دو آموزش در یک ویدئو، آموزش فلافل آبادانی و نان ساندویچی در آشپزباشی

اگر تابحال نمیدانستید با دل و جگر چه ...
اگر تابحال نمیدانستید با دل و جگر چه غذاهایی میشود درست کرد، این ویدئو را از دست ندهید

آموزش یک نمونه آبگوشت خیلی خوشمزه را ...
آموزش یک نمونه آبگوشت خیلی خوشمزه را با هم ببینیم،، آموزش آشپزی ایرانی

در این قسمت شاهد 3 آموزش در 1 ویدئو ه...
در این قسمت شاهد 3 آموزش در 1 ویدئو هستید، آموزش سیرنگ یک غذای کامل

اینجوری همبرگر درست کنید و از خوردنش ...
اینجوری همبرگر درست کنید و از خوردنش لذت ببرید، آموزش همبرگر با تمام نکات

مطمئنم سیر خوردنش نمیشین، ذرت مکزیکی ...
مطمئنم سیر خوردنش نمیشین، ذرت مکزیکی ترکیبی آشپزباشی با بهترین رسپی
ــــــــــــــــــــــ
#خورشت
#بامیه
#آشپزی_ایرانی

همه توضیحات ...