بیمه آتش سوزی در کسب و کار و تجارت

AradBranding.com
AradBranding.com
یک تاجر یا فرد اقتصادی فعال در صنف خودش سه نتقطه اساسی دارد که باید به نکات آن توجه کند، یکی از مهم ترین آنها فروشگاه ها است. ...
یک تاجر یا فرد اقتصادی فعال در صنف خودش سه نتقطه اساسی دارد که باید به نکات آن توجه کند، یکی از مهم ترین آنها فروشگاه ها است.


سرفصل مطالبی که در این مقاله به آن می پردازیم:
• انواع بیمه آتش سوزی
• انواع خطرات تحت پوشش
• بیمه های آتش سوزی مورد نیاز تجار
• ارزش گذاری سرمایه های تجار
• توصیه های ایمنی در محیط کسب و کار


• نکات مهم در زمان خرید بیمه نامه
• وظایف تجار در بیمه نامه آتش سوزی
• استثناعات بیمه آتش سوزی
• وظایف تجار هنگام بروز حادثه
• مواردی که باعث می شود تجار خسارت کمتری از شرکت بیمه دریافت نمایند.


مکان های مهمی که تاجران باید بیمه کنند:
1) فروشگاه
یک تاجر یا فرد اقتصادی فعال در صنف خودش سه نتقطه اساسی دارد که باید به نکات آن توجه کند، یکی از مهم ترین آنها فروشگاه ها است.
در زمینه صادرات به خود یا کسانی که محلی را برای عرضه کالا دارند که بخواهند در آن محل با مشتری صحبت کنند پس در چنین محل هایی مهم است که دوستان مدنظر بگیرند تا فروشگاه های سطح شهر یا مکان هایی که در اجاره آنها است تحت پوشش بیمه قرار بگیرند.




2) دفتر کار یا ساختمان های اداری و تجاری
کسانی که در بحث صادرات فعال هستند جلساتی را با مشتریان خود در دفتر کار می گذارند که داشتن یم دفتر کار برای تاجران کاملا امری طبیعی است و با توجه به گستردگی کار و تجارت خویش ممکن است یم دفتر کوچک یا آپارتمان ها یا خانه هایی لوکس را به صورت دربست برای کار خویش اجاره کنند.
افراد زیادی سوال می پرسند که محلی که برای کار خویش اجاره کرده اند پروانه تجاری ندارد و آیا شرکت های بیمه زمانی که آتش سوزی اتفاق بیافتد به این مسئله اشکال نمی گیرند که چرا در محل مسکونی کار تجاری انجام داده اید؟


خیر دقت بفرمایید که در محلی که اجاره کنید یا خریداری کرده و تحت تملک خود قرار دهید تحت عنوان تجاری یا اداری، شرکت بیمه نمی تواند مشکلی برای کار شما ایجاد کند فقط باید توجه کنید که قبل از شروع کار به شرکت بیمه نوع کار خود را اعلام کنید.


3) انبار محصولات و کالاها
سومین موضعی که اغلب تاجران با آن برخورد دارند انبارها است، افرادی که واسطه تجاری هستند یا تولیدکننده باشد یا یک تاجر باشد که در عرصه داخلی یا بین المللی کار می کند قطعا انبارهایی را دارند.
در مقاله های بعدی در مورد انبارها صحبت می کنیم تا در مورد شرایط و قوانین هر کدام به خوبی اطلاعات را در اختیار تاجران عزیز قرار دهید، در کل در صورت دارا بودن انبار باید در مورد بیمه آن جدی باشید تا در آینده دچار مشکل نشوید.


انبارها و تعریف انبار:
انبار محل یا فضایی است که در آن مواد اولیه برای ساخت محصولات ، کالای نیمه ساخته ( کالای در جریان ساخت ) محصولات واحد تولیدی یا خدماتی ( کالای ساخته شده برای فروش ) اجناس خریداری شده برای فروش ( تجاری ) مواد و لوازم مصرفی ، قطعات یدکی ماشین ، ابزار آلات و اجناس اسقاط نگه داری می شود.


انواع انبار:
انبارها به سه دسته تقسیم بندی می شود:
الف) انبار بسته ( پوشیده کامل )
ب) انبار سرپناه ( هانکار )
ج) انبار رو باز


بسته به کیفیت کالایی که شما استفاده می کنید گاهی نیاز است که انبارهای سرپوسیده ای را اجاره کنید و ای اینکه محصولات تجاری شما نسبت به گرما و سرما حساسیت زیادی ندارد و یا همیشه در گردش است که تنها داشتن یک محل بدون سقف کافی است تا محصولات خود را در آن نگه داری کنند.




گاهی اوقات افرادی که خانه های ویلایی بزرگی دارند از پارکینگ منازل مسکونی یا زیرزمین ها به عنوان انبار کالا استفاده می کنند که مشکلی ندارد و بازرس می تواند از محل دیدن کرده و نظر کارشناسی خود را اعلام کنند که در بیشتر مواقع هیچ مورد یا اشکالی ندارد و می توان از پارکینگ مجتمع های بزرگ به عنوان انبار استفاده کرد.




زمانی که شما برای بیمه کردن منزل مسکونی یا … با شرکت های بیمه مراجعه کنید مشکل خاصی نیست و به راحتی می تواند مراحل اداری آن را طی کنید ولی زمانی که بخواهید به عنوان یک تاجر ظاهر شوید و انبار را بیمه کنید اصلا به راحتی نیست و اطلاعات بسیار کاملی از شما خواسته می شود و مراحل زیادی دارد چرا که اهمیت بالایی دارد.


دلیل این موضوع این است که زمانی که یک محل اداری یا دفتری آتش می گیرد خسارت چندانی وارد نمی شود ولی زمانی که یک محل انبار تجاری آتش بگیرد تمامی سرمایه و پول یک تاجر در میان است و هزینه های بسیار زیاد و غیر قابل جبرانی ممکن است به نابودی کشیده شود.
در این بحث صحبت از 5 الی 10 میلیون نیست بلکه حداقل در یک انبار به فرض مثال وسائل یدکی حداقل 100 میلیارد سرمایه وجود دارد.




راه حل های ریسک هایی که برای یک انبار وجود دارد:
سرقت یا آتش سوزی و انفجار است که سرقت یک عامل انسانی در خسارت به انبار می باشد که در رابطه با آتش سوزی یا انفجار توصیه می شود در مواردی که انبار را خریدار می کنید سعی شود که تمامی سیم کشی های انبار و اتصالات را توکار انجام دهید.
سیم های دارای اتصالی را تعمیر کنید و کپسول های آتش نشانی را دم درب انبار و در دسترس نگهبان قرار دهید.


سعی کنید انبارها دارای دو درب باشند و هر کدام از دربه ها در دو ضلع متفاوت از انبار باشد و بهتر است که در ابتدا یا انتها باشد.
بعد از اجاره یا خریداری کردن انبار یک برگه کاشناسی ایمنی دریافت کنید که برای این کار نیاز است از ماموران آتش نشانی دعوت کنید تا انبار را بررسی کرده و مشکلات آن را در صورت وجود رفع کرده و مسائل ایمنی را در محل لحاظ کنند.


ادامه در :
https://aradbranding.com/what-places-...

همه توضیحات ...