مستند زندگینامه قاسم سلیمانی از ابتدا تا انتها

18,535 بازدید
بیشتر
One Media Plus
One Media Plus
:لینک ویدیو های دیگر ...
:لینک ویدیو های دیگر
https://www.youtube.com/playlist?list...


قاسم سلیمانی در 20 حوت 1335 در روستای قنات ملک به دنیا آمد. پدرش حسن و مادر فاطمه سلیمانی نام داشت. یک خواهر و و یک برادر بزرگتر و یک برادر کوچکتر از خود داشت. شرایط سخت اقتصادی قاسم را واداشت. روستا را ترک کرده ودر شهر کرمان برای کار برود.
او در سن جوانی ازدواج کرد و پنج فرند با نام های نرجس، حسین، فاطمه، زینب و رضا داشت. او در سال 1384 در رشته فقه و حکمت اسلامی مدرک کارشناسی ارشد را گرفت.
کار خود در نخستین ماه‌های انقلاب در سازمان آب استان کرمان آغاز کرد و سپس مامور به سپاه شد و آن طور که خود می‌گوید قرار بود فقط ۱۵ روز در سپاه مامور باشد، اما تا انتهای جنگ در جبهه‌ها ماند. در عملیات طریق القدس در اثر انفجار خمپاره از ناحیه دست و شکم مجروح شد. که سبب فلج شدن دست راستش گردید.
او در فاصله میان پایان جنگ و و فرماندهی‌اش بر نیروی قدس، همچنان فرمانده لشکر ثارالله بود که با توجه به اینکه یکی از مجهزترین و قوی‌ترین یگان‌های رزمی شرق ایران بود، بخش عمده‌ای از مشغولیتش پس از جنگ مبارزه با گروه‌های قاچاق مواد مخدر و همچنین مرزبانی استان‌های همجوار با پاکستان و افغانستان بود.
نیروی قدس سپاه که در اوایل جنگ در قالب واحد کوچکی به منظور هدایت فعالیت برون مرزی سپاه در عراق و لبنان به عنوان زیر مجموعه واحد روابط بین الملل سپاه تشکیل شد و سپس به قرارگاه برون‌مرزی رمضان تبدیل شد، نهایتا به یکی از اضلاع اصلی سپاه تبدیل شد و اکنون شاید به عنوان مهمترین واحد نظامی جمهوری اسلامی شناخته می‌شود؛ آن قدر که به "سپاه قدس" نیز شهرت دارد.

سلیمانی در سال ۱۳۶۰ش با حکم محسن رضایی فرمانده وقت سپاه پاسداران، فرمانده لشکر ۴۱ ثارالله در کرمان شد.[۱۰] وی در جنگ عراق علیه ایران، از فرماندهان عملیات‌های والفجر هشت، کربلای چهار و کربلای پنج بود
سلیمانی پس از پایان جنگ ایران و عراق در سال ۱۳۶۷ش مدتی فرمانده سپاه ۷ صاحب‌الزمان شد [۱۳] و سپس مجددا فرمانده لشکر ۴۱ ثارالله گردید و تا قبل از انتصاب به فرماندهی سپاه قدس با باندهای قاچاق مواد مخدر در مرزهای ایران و افغانستان می‌جنگید.
انتصاب قاسم سلیمانی به فرماندهی نیروی قدس هم‌زمان با اوج‌گیری فعالیت طالبان در افغانستان بود. او با مجاهدین افغانستان از جمله احمد شاه مسعود همکاری می‌کرد. طبق گفته برخی از مجاهدین، او بارها برای نبرد با طالبان و القاعده در افغانستان حضور پیدا کرده بود.
قاسم سلیمانی در جریان تهاجم اسرائیل به لبنان طی جنگ ۳۳ روزه در منطقه ضاحیه جنوبی در بیروت و در اتاق مرکزی فرماندهی عملیات حزب الله لبنان حضور داشت. او در روز اول این جنگ به لبنان رفت و پس از یک هفته برای گزارش به ایران بازگشت و دوباره به لبنان رفت تا آخر جنگ در آنجا ماند.  او سید حسن نصر الله و عماد مغنیه را با پیشترفته ترین تجهیزات نظامی تجهیز ساخت.او در روز دهم جنگ، پیام شفاهی آیت‌الله خامنه‌ای مبنی بر پیروزی حزب الله را برای سید حسن نصرالله برد.
به گفته یکی از رهبران جنبش حماس او رابطه عمیقی با حماس داشت و از مقاومت فلسطین حمایت می‌کرد. سلیمانی توانست حماس را در برابر اسرائیل، به سلاح‌های پیشرفته تجهیز کند.
قاسم سلیمانی از فرماندهان مبارزه علیه داعش در عراق و سوریه بود داعش گروهی بود که پس از سقوط صدام در عراق و خلأ قدرت در این منطقه پدید آمد .در ۲۰۱۴م که شهر موصل به تصرف داعش درآمد و بغداد، پایتخت عراق نیز تا مرز سقوط پیش رفت، قاسم سلیمانی با حضور در خانه آیت الله سیستانی و توضیح جزئیاتی کامل از شرایط حاکم، کمک کرد تا فتوای جهاد کفایی برای مقابله با داعش صادر شود.[۳۳] وی با سازماندهی بخشی از نیروهای حشد الشعبی نقش مؤثری در اخراج داعش از عراق داشت، به گونه‌ای که حیدر العبادی نخست‌وزیر وقت عراق،‌ از قاسم سلیمانی به عنوان یکی از اصلی‌ترین متحدان عراق در مبارزه با داعش نام برده است.
سلیمانی برای مبارزه با داعش به سوریه  رفت و برای این منظور نیروهای دفاع ملی سوریه را سازماندهی کرد.
قاسم سلیمانی لشکر فاطمیون را به منظور دفاع از کشور سوریه در برابر تحدید داعش تاسیس کرد. و این سپاه در بازپس گیری شهر قصیر نقش مهم داشت. لشکر فاطمیون نیروی شبه نظامی وابسته به سپاه قدس و متشکل از شیعیان داوطلب افغانستان بودند که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آن ها را برای اعزام به سوریه و جنگیدن در کنار نیروهای بشاراسد علیه مخالفان دولت و گروه داعش بسیج کرده است.
در سال 2011 نیروهای تحت فرمان او معروف به مدافعان حرم، از جمله لشکر فاطمیون و تیپ زینبیون راهی سوریه شدند و آزادسازی بوکمال، آزادسازی شهر تاریخی تدمر در جنوب شرقی حمض و آزاد سازی شهر القصیر از جمله دستاوردهای او در جنگ سوریه به حساب می آید.
قاسم سلیمانی در نامه‌ای خطاب به آیت الله خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران در 30 عقرب 1396 در رسانه های ایران منتشر شد، پایان سیطره داعش را اعلام کرد و از برافراشته شدن پرچم سوریه در بوکمال از شهرهای سوریه در نزدیکی مرز عراق خبرداد.
سلیمانی در 4 ماه دلو 1389 درجه سرلشکری دریافت کرد. سپس، در 20 حوت 1397 نشان ذوالفقار، به عنوان عالی ترین نشان نظامی ایران، برای نخستین بار در تاریخ جمهوری اسلامی توسط فرمانده کل قوای ایران، سید علی خامنه‌ای به او اعطا شد.





برای دیدن گزارش های بیشتر با ما بپیوندید:
👇👇👇👇👇👇
Youtube:
https://www.seevid.ir/api/yid/OneMediaPlus...

Instagram:
Instagram: onemediaplus

Tiktok:
TikTok: onemedia.plus

E-mail:
[email protected]

همه توضیحات ...