پریود (درد های قاعدگی) داکتر نجما سما شفاجو | متخصص نسایی ولادی | Menstrual Cramps

Maryam Khorami
Maryam Khorami
برای برخی از خانم ها که البته تعدادشان هم کم نیست، عادت ماهانه یک کابوس است. کابوسی که هر ماه با درد شدید، بیحالی، خستگی، بدخلقی ...
برای برخی از خانم ها که البته تعدادشان هم کم نیست، عادت ماهانه یک کابوس است. کابوسی که هر ماه با درد شدید، بیحالی، خستگی، بدخلقی، بیرون روی، تهوع، سردرد، سرگیجه و کلی ناراحتی دیگر تکرار می شود.به پزشک هم مراجعه می کنند و هیچ نوع کیست یا مشکل خاصی تشخیص داده نمی شود. این درد قاعدگی معمولا اولین روز عادت و یا چند ساعت قبل از شروع خونریزی شدت می گیرند و به صورت قولنج یا گرفتگی عضلات ناحیه شکم شروع شده و به کمر یا پاها و حتی زانوها هم سرایت می کنند.البته باید بدانید که این کابوس تمام شدنی است و شما می توانید با رعایت برخی اصول ساده، این دردها را کاهش دهید تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.
دیسمنوره یا قاعدگی دردناک چیست؟
دیسمنوره (Dysmenorrhea) يا قاعدگي دردناك یکی از شایعترین شکایات خانم های جوان است. لازمه درمان موفقیت آمیز این بیماری داشتن اطلاع کافی از پاتوفیزیولوژی این بیماری است.دیسمنوره به دو دسته اولیه ( انقباضی ) و ثانویه ( احتقانی) تقسیم می شود.
دیسمنوره اولیه موقعی است که در داخل لگن خانم بیماری خاصی وجود ندارد و دردهای شما به علت سیکل قاعدگی هستند . این نوع دیسمنوره معمولا در چند سال اول پس از شروع پریود دیده می شود و 50 درصد دختران، پس از شروع بلوغ به آن مبتلا می شوند.
در موارد زیر احتمال وجود دیسمنوره یا قاعدگی دردناک شدید زیاد است:
· قاعدگی یا پریود در سنین پائین تری شروع شده باشد
· مدت زمان پریود طولانی باشد
· میزان خونریزی شدید باشد
· کشیدن سیگار
· وجود سابقه فامیلی دیسمنوره

دیسمنوره ثانویه موقعی است که فرد دارای یک بیماری بخصوص در داخل لگن یا در اندام های تناسلی خود می باشد، مثل خانمهائیکه دارای آندمتریوز (وجود مخاط رحم بصورت نابجا در داخل لگن) و یا بیماری التهابی لگن هستند. این نوع دیسمنوره بیشتر در خانمهای با سن مابین 45-30 سال دیده می شود.از جمله این بیماری ها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
• اندومتریوز وضعیتی است که در آن بافت پوششی رحم (اندومتریوم) بیرون از رحم یافت می شود.
• بیماری عفونت لگن، عفونتی است که ناشی از باکتری است و ابتدا در رحم شروع می شود و سپس به دیگر اندام های جنسی سرایت می کند.
• تنگی دهانه رحم که ممکن است ناشی از زخم و یا عدم وجود استروژن پس از یائسگی باشد.
• دیواره بیرونی رحم دارای فیبروم باشد.


#داکتر_نجما_سما_شفاجو #Dr_Najmussama_Shefajo #درد_های_ماهوار
#Menstruation_in_Women #پریود #Maryam_Khorami​​ #مریم_خرمی
#ToloTv​​​​​​​ #تلویزیون_طلوع ​​​​​​​#Menstrual _Cramps
#TOLOTV | #TOLO | #AfghanStar #Bamdade_Khosh
#بامداد_خوش



Please subscribe my YouTube Channel!

Follow us on social networks | ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

https://www.seevid.ir/fa/result?ytch=UCVGW...
Instagram: maryam.khor..
Facebook: maryam.khora..
Twitter: maryam_khorami​​

همه توضیحات ...