برای پخت غذا چه ظروفی بهتر است؟ سالم ترین ظرف برای پخت و پز کدام است؟
برای پخت غذا، انتخاب ظروف مناسب اساسی است تا بهترین نتایج طعم و کیفیت غذا حاصل شود. ظروف با کیفیت بالا از جنسهای مختلف مانند فولاد ضدزنگ، چدن، آلومینیوم یا استیل استنلس استفاده میشوند. فولاد ضدزنگ معمولاً خواص ضدزنگ بالا و مقاومت در برابر خوردگی دارد، در حالی که ظروف چدن نیز گرمای بالا را به خوبی انتقال میدهند و میتوانند گرما را به طور یکنواخت توزیع کنند.
ظروف آلومینیوم نیز به دلیل وزن سبک و انتقال حرارت سریع، مورد استفاده قرار میگیرند. اما توجه به پوششهای ضد چسب در صورت استفاده از آلومینیوم مهم است تا جلوگیری از چسبیدن غذا به ظروف. ظروف استیل استنلس نیز مقاومت بالایی در برابر زنگ زدگی دارند و قابل استفاده در محیطهای با رطوبت بالا هستند.
در کل، انتخاب ظروف با توجه به نوع غذا، نحوه پخت و نوع سلایق شخصی مهم است. همچنین، توجه به ویژگیهایی همچون مقاومت در برابر حرارت، نچسب بودن، و سهولت در تمیزکاری نقش مهمی در تجربه پخت و انتخاب ظروف مناسب دارد.
برای پخ و پز ظرف های فلزی بسیار متداول هستند. قابلمههای مسی انتقال حرارت را بهخوبی انجام میدهند و برای پخت مربا و سس بهترین گزینه هستند. قابلمههای چدنی، پخش حرارت بهتری نسبت به دیگر قابلمههای فلزی دارند. چرا که گرما را به خوبی در خود نگه میدارند. این قابلمهها برای پختهای طولانی مناسبند. قابلمههای آلومینیومی ساده که به رویی معروفند، به سرعت تحت تأثیر بازها قرار گرفته و حتی دربرابر نمک خوردن نیز مقاوم نیستند.
گاهی از روکشهایی مانند تفلون یا سرامیک برای قابلمههای آلومینیومی، چدنی یا فولاد زنگ نزن استفاده میشود. در این قابلمهها باید از کفگیر چوبی و پلاستیکی و سیلیکونی استفاده نمود. قابلمههای آهنی و چدنی گاهی با لعاب نیز پوشش داده میشوند که باید از استفاده از این قابلمهها اجتناب نمود. قابلمههای استیل برای جوشاندن آب مناسب هستند
جنس های مختلفی از ظروف آشپزی در بازار وجود دارد که همگی آنها برای پخت و پز مناسب نیستند چرا که می توانند خطرات سلامتی به همراه داشته باشند. در این پست به بررسی انواع ظروف پخت غذا از ظروف آلمینویمی و رویی گرفته تا ظروف تفلون و چدن و پیرکس و... می پردازیم و معایب و مزایای هر یک را بررسی می کنیم
-------------------------------------------------------------------------
00:00 بهترین ظروف برای پخت غذا چیست؟
00:46 استفاده از ظروف آلمینیومی برای پخت غذا مناسب است؟
01:47 ظروف گرانیتی برای پخت غذا مناسب هستند؟
02:35 ظروف تفلون سرطان زا هستند؟
03:29 استفاده از ظروف رویی برای پخت غذا
03:50 ظرف های چدنی بهرتین نوع ظروف از نظر سلامتی
04:13 ظرف های مسی آیا مناسب هستند؟
04:41 استفاده از ظروف سفالی برای پخت غذا؟
05:00 ظروف سنگی برای پخت غذا
05:17 ظروف شیشه ای کم خطر ترین ظروف پخت غذا
05:36 ظروف استیل ضد زنگ سالم تریم ظروف پخت
-------------------------------------------------------------------------
پلی لیست آنکودایت در خصوص شناخت محصولات:
صنعت غذا و سلامت
----------------------------------------------------------------------------
پلی لیست آنکودایت در خصوص آشپزی سالم:
آشپزی سالم و علمی 🙂
----------------------------------------------------------------------------
برای دریافت مشاوره تغذیه و دریافت برنامه ی غذایی می توانید به آیدی تلگرام زیر پیام دهید:
http://T.me/oncodiet
---------------------------------------------
#آنکودایت #امنیت_غذایی #رژیم_غذایی #مشاورتغذیه
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ارادتمند
آنکودایت --------------------------------------
مشاور تغذیه ی شما: آرش غیاثی
کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی
شماره ی نظام پزشکی: 6939
ظروف آلومینیوم نیز به دلیل وزن سبک و انتقال حرارت سریع، مورد استفاده قرار میگیرند. اما توجه به پوششهای ضد چسب در صورت استفاده از آلومینیوم مهم است تا جلوگیری از چسبیدن غذا به ظروف. ظروف استیل استنلس نیز مقاومت بالایی در برابر زنگ زدگی دارند و قابل استفاده در محیطهای با رطوبت بالا هستند.
در کل، انتخاب ظروف با توجه به نوع غذا، نحوه پخت و نوع سلایق شخصی مهم است. همچنین، توجه به ویژگیهایی همچون مقاومت در برابر حرارت، نچسب بودن، و سهولت در تمیزکاری نقش مهمی در تجربه پخت و انتخاب ظروف مناسب دارد.
برای پخ و پز ظرف های فلزی بسیار متداول هستند. قابلمههای مسی انتقال حرارت را بهخوبی انجام میدهند و برای پخت مربا و سس بهترین گزینه هستند. قابلمههای چدنی، پخش حرارت بهتری نسبت به دیگر قابلمههای فلزی دارند. چرا که گرما را به خوبی در خود نگه میدارند. این قابلمهها برای پختهای طولانی مناسبند. قابلمههای آلومینیومی ساده که به رویی معروفند، به سرعت تحت تأثیر بازها قرار گرفته و حتی دربرابر نمک خوردن نیز مقاوم نیستند.
گاهی از روکشهایی مانند تفلون یا سرامیک برای قابلمههای آلومینیومی، چدنی یا فولاد زنگ نزن استفاده میشود. در این قابلمهها باید از کفگیر چوبی و پلاستیکی و سیلیکونی استفاده نمود. قابلمههای آهنی و چدنی گاهی با لعاب نیز پوشش داده میشوند که باید از استفاده از این قابلمهها اجتناب نمود. قابلمههای استیل برای جوشاندن آب مناسب هستند
جنس های مختلفی از ظروف آشپزی در بازار وجود دارد که همگی آنها برای پخت و پز مناسب نیستند چرا که می توانند خطرات سلامتی به همراه داشته باشند. در این پست به بررسی انواع ظروف پخت غذا از ظروف آلمینویمی و رویی گرفته تا ظروف تفلون و چدن و پیرکس و... می پردازیم و معایب و مزایای هر یک را بررسی می کنیم
-------------------------------------------------------------------------
00:00 بهترین ظروف برای پخت غذا چیست؟
00:46 استفاده از ظروف آلمینیومی برای پخت غذا مناسب است؟
01:47 ظروف گرانیتی برای پخت غذا مناسب هستند؟
02:35 ظروف تفلون سرطان زا هستند؟
03:29 استفاده از ظروف رویی برای پخت غذا
03:50 ظرف های چدنی بهرتین نوع ظروف از نظر سلامتی
04:13 ظرف های مسی آیا مناسب هستند؟
04:41 استفاده از ظروف سفالی برای پخت غذا؟
05:00 ظروف سنگی برای پخت غذا
05:17 ظروف شیشه ای کم خطر ترین ظروف پخت غذا
05:36 ظروف استیل ضد زنگ سالم تریم ظروف پخت
-------------------------------------------------------------------------
پلی لیست آنکودایت در خصوص شناخت محصولات:
صنعت غذا و سلامت
----------------------------------------------------------------------------
پلی لیست آنکودایت در خصوص آشپزی سالم:
آشپزی سالم و علمی 🙂
----------------------------------------------------------------------------
برای دریافت مشاوره تغذیه و دریافت برنامه ی غذایی می توانید به آیدی تلگرام زیر پیام دهید:
http://T.me/oncodiet
---------------------------------------------
#آنکودایت #امنیت_غذایی #رژیم_غذایی #مشاورتغذیه
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ارادتمند
آنکودایت --------------------------------------
مشاور تغذیه ی شما: آرش غیاثی
کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی
شماره ی نظام پزشکی: 6939
همه توضیحات ...