Strawberry cake recipe آموزش کیک‌ توت فرنگی

2,669 بازدید
بیشتر
Mahsa_sweetcake
Mahsa_sweetcake
Strawberry cake recipeآموزش کیک‌ توت فرنگیمواد لازم برای کیک :آرد : 330 گرمبیکینگ پودر : 2 و ½ قاشق چایخ ...
Strawberry cake recipe
آموزش کیک‌ توت فرنگی

مواد لازم برای کیک :

آرد : 330 گرم
بیکینگ پودر : 2 و ½ قاشق چایخوری
نمک : ½ قاشق چایخوری
نمک‌ میوه یا جوش شیرین : ¼ قاشق چایخوری
کره بدون نمک دمای محیط : 230 گرم
شکر دانه ریز : 360 گرم
سفیده تخم مرغ بزرگ دمای محيط : 4عدد
وانیل : 2 قاشق چایخوری
شیر دمای محیط : 120 میلی لیتر
پوره توت فرنگی حرارت دیده : 140گرم
رنگ خوراکی صورتی اختیاری است

____________

مواد لازم برای فراستینگ توت فرنگی:

خامه فرم گرفته : 460 گرم
پنیر خامه ای دمای محیط : 230 گرم
پوره توت فرنگی حرارت دیده : 100 گرم
کره بدون نمک دمای محیط : 40 گرم
وانیل : 1 قاشق چایخوری
پودر قند : 30 گرم
رنگ خوراکی صورتی اختیاری است

برای خوش طعم تر شدن بهتره کره وانیل و‌ پودر قند هم به فراستینگ اضافه کنید ، من در ویدیو اضافه نکردم ولی شما حتماً بزنید …

____________

این مقدار مواد دو قالب ۱۸ الی ۲۲ میتونی بریزید
بستگی به ارتفاعی داره که از کیکتون میخواین
هرچقد قالب بزرگتر باشه ارتفاع کیکتون کمتر میشه
هرچقد قالبتون کوچیکتر باشه بافت کیک هم سنگین تر میشه
( من در دو قالب ۲۲ ریختم)
( در دو قالب بهتر هست چون بافتش در یک قالب منسجم میشه)

دمای فر گازی ۱۸۰ درجه سانتی گراد
دمای فر برقی ۱۶۰ درجه سانتی گراد
________________________________
مدت زمان اگر در دو قالب بریزید ۳۰ دقیقه حدوداً
اگر در یک قالب بریزید ۴۵ دقیقه ‌حدوداً

( بعد از ۲۰ دقیقه که خنک شد از قالب جدا کنید… )
________________________________


For the Cake:
2 ¾ cups all-purpose flour 330g2 ½ teaspoons baking powder1 teaspoon salt¼ teaspoon baking soda1 cup unsalted butter softened (230g)2 cups granulated sugar 360g4 large egg whites room temperature2 teaspoons vanilla extract½ cup whole milk 120ml
fresh strawberry puree reduced 140ml
pink food coloring optional

____________

For the Strawberry Frosting:
cream cheese room temperature 230g
Cream 35% 460gunsalted butter room temperature 40g1 teaspoon vanilla extractpowdered sugar sifted 30g
strawberry puree reduced 100g
pink food coloring optional

____________

طرز تهیه :

*ابتدا حدوداً نیم کیلو توت فرنگی تازه را بشویید و خورد کنید. اگر توت فرنگی یخ زده بود قبل از استفاده آب شود.
توت فرنگی ها را در مخلوط کن بریزید و پوره کنید.
در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت متوسط ​​بگذارید تا بجوشد و مرتب هم بزنید.
بپزید تا حدود نصف شود،۲۵ دقیقه برای توت فرنگی تازه و تا ۴۵ دقیقه برای منجمد زمان میبره .
قبل از استفاده بگذارید کاملا خنک شود.

*در یک کاسه بزرگ، آرد، بکینگ پودر، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.
*در یک کاسه ، کره را با سرعت متوسط ​​بزنید تا کرم رنگ شود. شکر را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه هم بزنید تا سبک و پفکی شود.
*کاسه را دورگیری کنید و سفیده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید. با سرعت متوسط ​​حدود 1 دقیقه یا تا زمانی که خوب ترکیب شده و بسیار پف کند، بزنید. سرعت را به پایین کاهش دهید.
به مخلوط آرد بتناوب با شیر و توت فرنگی اضافه کنید، فقط تا زمانی که ترکیب شوند، مخلوط کنید.
در صورت نیاز دورگیری انجام دهید.
و در صورت تمایل، یک یا دو قطره رنگ خوراکی صورتی را مخلوط کنید.
اگر میخواین کیکتون سریعتر پخت بشه خمیر را بین دو قالب کیک تقسیم کنید.
*بمدت حدوداً 30 دقیقه چک کنید تا زمانی که کیک پخته شود…
_________

نکات :

اگر مواد (تخم مرغ، شیر و پنیر خامه ای) در یخچال قرار داشتند، بهتر است قبل از استفاده دمای آنها را به دمای محیط برسانید، برای اینکه به راحتی با مواد ترکیب شوند، و نیاز به هم زدن زیاد نداشته باشند .

*مطمئن شوید که مخلوط آرد و مواد مرطوب را به طور متناوب از دست ندهید. اگر مواد مرطوب را به یکباره به مخلوط کن اضافه کنید، خطر جدا شدن خمیر را دارید.
*مراقب باشید که خمیر را بیش از حد مخلوط نکنید، زیرا منجر به یک کیک غلیظ و خشک می شود. پس از اینکه تمام آرد در خمیر مخلوط شد، همزدن را متوقف کنید.

🔴‌پیشنهاد من این هست که همیشه برای دفعه اول مواد رو‌نصف‌کنید که ۱٪ اگر به مشکل خورد مواد کمتری اصراف بشه.

🔴این کیک یک‌مقدار بافت سنگین تری نسبت به کیکهای اسفنجی دارد و مانند کیکهای عصرونه هست…
__________

Instructions
For the Cake:
*oven to 350F
*Bake for 30 minutes
*In a large bowl, whisk together the flour, baking powder, salt, and baking soda.
*In a large mixing bowl or the bowl of a stand mixer with the paddle attachment, beat the butter on medium speed just until creamy. Add the sugar and beat until light and fluffy, about 5 minutes.

____________

Notes
* To make a strawberry reduction, start by washing and hulling 1 pound of fresh strawberries. For frozen strawberries, thaw before using. Place the strawberries in a blender and puree. Pour into a small saucepan and bring to a simmer over medium heat, stirring frequently. Cook until reduced by about half, 25 minutes for fresh and up to 45 for frozen. You should have 1 cup of reduction. Let cool completely before using.
*If the ingredients were refrigerated (eggs, milk, and cream cheese)
* Be careful not to overmix the batter, as it'll lead to a dense and dry cake.

#strawberrycakerecipe #آموزش_کیک_توتفرنگی

همه توضیحات ...