Easy Crème Brûlée at Home - سریع و آسون کرم بروله درست کن

Bahman Raz Kitchen
Bahman Raz Kitchen
Hi everyone! Today I am making one of the most luxurious yet simple desserts. Crème brûlée! 👨🏻‍🍳 This dessert is mad ...
Hi everyone!
Today I am making one of the most luxurious yet simple desserts. Crème brûlée! 👨🏻‍🍳
This dessert is made with a few simple ingredients but the result will amaze you!

✅Ingredients:
🔹4 egg yolks
🔹Sugar: 32 grams
🔹Heavy whipping cream : 400 ml
🔹vanilla: 1 tbsp

✳️Tips:

⚠️For every 100 ml of whipped cream, add one egg yolk with 8 grams of sugar.

⚠️You should not boil the whipped cream, as soon as you see bubbles around the pan, turn off the heat and gently add it to the egg yolk.

⚠️Be sure to place the molds in a larger container with tall edges and fill half of the container with boiling water.

⚠️When the cooking stage is over, leave the crème brûlée in the same container to cool down, then you can cover them and leave them in the refrigerator for 3 hours or more (I left them in the refrigerator for 24 hours).

⚠️Finally, when you are ready to serve the desserts, sprinkle sugar on the surface and melt the sugar with heat. Just be careful not to burn the sugar. When the sugar is caramelized, give it 3 to 4 minutes to harden.

⚠️If you don’t have a torch you can pour some sugar in a non-stick pan and stir on low heat until the sugar becomes caramelized and then pour it on the crème brûlée

Instagram: https://instagram.com/razzkitchen?utm...
TikTok: https://vm.tiktok.com/ZMRdVqhEQ/

————————————————————————————————————————————————————————————

سلام، حالتون چطوره؟
دیدید بعضی وقتا مهمون دارید و میخواید با یه پذیرایی خاص برق از سرشون بپرونید و شگفت زده شون کنید، "کرم بروله" دقیقا همونیه که دنبالشید😙👌🏼

⭐️بهتر از این نتونستم توصیفش کنم⭐️

✅مواد لازم:
🔹۴تا زده تخم مرغ
🔹شکر: ۳۲ گرم
🔹خامه هم زده: ۴۰۰ میلی لیتر
🔹وانیل: ۱ق.چ

❎نکته ها:

⚠️این مدل خامه به احتمال زیاد توی ایران پیدا نمیشه، شما میتونید بجاش یه مقدار خامه صبحانه به شیر پر چرب اضافه کنید تا شیر غلیظتر بشه، فقط توجه داشته باشین بعد از ترکیب شیر و خامه اندازه گیری رو انجام بدین.

⚠️برای هر ۱۰۰ میل خامه همزده(محلول شیر و خامه) یه دونه زرده تخم مرغ و ۸ گرم شکر اضافه کنید.

⚠️خامه رو نباید زیاد بجوشونید، به محض اینکه دور ظرف حباب زد شعله گاز رو خاموش کنید و خیلی آروم و با حوصله به زرده تخم مرغ اضافه اش کنید.

⚠️حتما قالبهارو توی یه ظرف بزرگتر با لبه های بلند بذارین و توی اون ظرف رو تا نصفه آب جوش بریزید.

⚠️مرحله پخت که تموم شد کرم بروله ها رو بذارین توی همون ظرف بمونه تا به آرومی خنک بشن، بعدش میتونید روشون سلفون بکشید و بذارینشون توی یخچال به مدت ۳ ساعت یا بیشتر (من ۲۴ ساعت گذاشتم توی یخچال بمونن).

⚠️در آخر روی کرم بروله شکر بپاشین و با حرارت شکرو آب کنید فقط مواظب باشید که شکرو نسوزونید، وقتی که شکر کاراملی شد بهش ۳ تا ۴ دقیقه زمان بدین تا سفت بشه، بعد از اون میتونید کرم بروله رو نوش جان کنید.

⚠️برای آب کردن شکر من از تورچ استفاده کردم، شما میتونید از فندک اتمی استفاده کنید و یا توی یه ظرف نچسب یه مقدار شکر بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر کاراملی بشه و بعدش بریزنش روی کرم بروله به همین راحتی.

⚠️نکته آخر اینکه زمانی که خواستین کرم بروله رو سرو کنید مرحله کاراملی کردن شکر رو انجام بدین.

👨🏻‍🍳باز سوالی بود در خدمتم

Instagram: https://instagram.com/razzkitchen?utm...
TikTok: https://vm.tiktok.com/ZMRdVqhEQ/
————————————————————————————————————————————————————

‏Music: Youth
‏Musician: @iksonmusic

همه توضیحات ...