آموزش جوجه کباب بدون استخوان رستورانی اصل با بهترین مرینت بدون پیاز با پرهام

Parham's Kitchen
Parham's Kitchen
باParham's Kitchen - اشپزخانه پرهامخوشمزه ترین ها رو تجربه کن جوجه کباب بدون استخوان یکی از لذیذترین  و پرط ...
با
Parham's Kitchen - اشپزخانه پرهام
خوشمزه ترین ها رو تجربه کن

جوجه کباب بدون استخوان یکی از لذیذترین  و پرطرفدارترین غذای رستوران های ایرانی هست
توی این ویدیو برش زدن , مزه دار کردن و نکات اصولی کباب کردن جوجه بدون استخوان رو آموزش دادم
مرینیت بدون پیاز که داخل این ویدیو هست خیلی بی نظیره , اگر تمام نکات و اصولی که گفتم رو درست انجام بدی , هر مدل جوجه ای که باهاش درست کنی بی نظیر میشه

مواد لازم
مغز ران مرغ ۴۰۰ گرم
فیله مرغ ۶۰۰ گرم
سیر ۳-۴ حبه
ماست ۱ پیمانه
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
فلفل قرمز ۱ قلشق چایخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
پوست لیمو رنده شده
اب لیمو ۲-۳ قاشق غذاخوری
.
.
.
.
#جوجه #جوجه_کباب #جوجه_بدون_استخوان


برای حمایت کردن از من لطفا کانال رو سابسکرایب کنید و با دوستانتون به اشتراک بگذارید
برای اینکه ویدیو‌های بعدی رو از دست ندی کافیه روی لینک زیر کلیک کنی و کانال رو دنبال کنی👇
parhamskitchen

اگر دوست داری بقیه ویدیو ها را ببینی روی لینک زیرکلیک کنی
parhamskitchen


#اشپزخانه_پرهام  #parhamskitchen

























































Parham's Kitchen,اشپزخانه پرهام,جوجه کباب,جوجه کباب رستورانی,جوجه,جوجه کباب زعفرانی,جوجه زعفرانی,جوجه کباب زعفرانی مخصوص,جوجه کباب مجلسی,جوجه کباب جواد جوادی,مرینیت مرغ,مرینیت مرغ کبابی,جوجه رستورانی,جوجه کباب بدون استخوان,جوجه بدون استخوان,کباب ایرانی,joojeh kebab,آموزش جوجه کباب,جوجه کباب با پرهام,ترفند اشپزی,تکنیک اشپزی,آموزش آشپزی,آشپزی,roozmaregi narges,chef javad javadi,navab ebrahimi,آشپزخانه فریبا,life with sana,chef kamran sabouri

همه توضیحات ...