کیک ناپلئونی - Napoleon cake

Marjan Rezazadeh
Marjan Rezazadeh
کیک ناپلئونیمواد لازم :خمیر هزارلا 2 بستهخامه قنادی حدود 1 کیلوپودر قند مقداریطرز تهیه :خمیر هزا ...
کیک ناپلئونی

مواد لازم :
خمیر هزارلا 2 بسته
خامه قنادی حدود 1 کیلو
پودر قند مقداری

طرز تهیه :
خمیر هزارلا را چند ساعت در یخچال یا یک تا دو ساعت در محیط قرار دهید تا یخ زدایی شود.
خمیر را در سینی فر پهن کنید.
با چاقو یا پیتزابر به ابعاد دلخواه برش بزنید.
برای این کیک از کل خمیر استفاده کردم و فقط اضافه های اطراف را برش زدم که خمیر صاف و یکدستی داشته باشم و اضافه ها را برای ریختن روی کیک استفاده کنم.
با چنگال تعدادی سوراخ در سطح خمیر ایجاد کنید.
سینی را در فر یک ربع گرم شده با دمای 200 درجه قرار دهید و حدود 30 تا 45 دقیقه زمان دهید تا پخت کامل شود.
اواخر پخت چک کنید که خمیر بیش از حد نپزد و برشته نشود.
خمیرهای اضافه را جداگانه در سینی قرار دهید و حدود 30 دقیقه بپزید.
بعد از پخت همه خمیرها و اضافه ها، آنها را در محیط قرار دهید تا حدود نیم ساعت خنک شوند.
هر خمیر را به دو لایه تقسیم کنید.
اضافه ها را با چاقو یا دست خرد کنید.
خامه قنادی را فرم دهید.
لایه اول از خمیر که از بقیه استحکام بیشتری دارد در سینی یا ظرف دلخواه قرار دهید.
یک لایه خامه روی خمیر بکشید و با پالت صاف کنید. خامه این لایه تقریبا منسجم و بیشتر از بقیه لایه ها باشد تا ابتدای کار استحکام خوبی داشته باشد.
لایه دوم خمیر را قرار دهید و سعی کنید کمی با دست فشار دهید به نحوی که خرد نشود اما به خامه زیری بچسبد.
یک لایه نازک خامه روی آن بکشید و با پالت کاملا صاف کنید.
لایه سوم خمیر را قرار دهید و باز کمی فشار دهید تا به لایه زیری بچسبد ولی خرد نشود.
یک لایه نازک خامه بکشید و صاف کنید.
لایه چهارم که لایه آخر است قرار دهید و سطح کیک را با یک لایه خامه بپوشانید.
در این مرحله اگر کیک ناصافی دارد و لایه ها مرتب نیستند حتما با چاقو اضافه های اطراف را برش بزنید تا کیک منظم و یکدستی داشته باشید.
اطراف کیک را نیز یک لایه نازک خامه بکشید.
اضافه های خمیر که خرد کرده بودید با دست روی سطح کیک بریزید و به دیواره ها بچسبانید.
در صورت تمایل با خامه، پودرپسته و میوه دیزاین کنید.
کیک را چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد سپس سرو کنید.

💜شیرینی ناپلئونی درست به همین روش آماده میشود فقط باید خمیر را در ابعاد کوچک برش بزنید.
💜با این میزان مواد، یک کیک حدود 1500 تا 1800 گرمی خواهید داشت.
💜میتوانید از خمیر هزارلای خانگی و دستساز استفاده کنید.

‌⛔️ کپی و انتشار با ذکر منبع و درج تگ ‌
💜 اگر آموزش مفید بود صلواتی بفرستید.



#شیرینی_ناپلئونی #کیک #کیک_خامه_ای #کیک_تولد

همه توضیحات ...