خامه فرم گرفته مناسب برای خامه کشی کیک تولد _ باترکریم فرانسوی
خامه فرم گرفته مناسب برای خامه کشی کیک تولد _ باترکریم فرانسوی
باترکریم ها بسیار مناسب هستن برای کاور کردن و فیلینگ کیک برای انواع دسر و کیک تولد مناسب هستن و بسیار خوشمزه.
این باترکریم بخاطر وجود زرده تخم مرغ مزه ی لطیفی داره و کمی شیرینه
.
نکته مهم: این دستور کلا سفیده تخم مرغ نداره و فقط با زرده درست میشه من وسط فیلم وقتی شربت رو به زرده اضافه کردم اشتباها گفتم سفیده رو خوب میزنیم .
مواد لازم
زرده تخم مرغ ۳ عدد(نیازی به سفیده ها برای این دستور نداریم )
شکر ۱۵۰ گرم
کره ۲۲۵ گرم
وانیل کمی
آب ۳ قاشق غذاخوری
.
منو توی پیج اینتساگرامم دنبال کنید
Instagram: tara.parsamehr
برای دیدن دستور باترکریم سوئیسی ویدئو
زیر رو ببنید
باتر کریم سوئیسی_اموزش پایه ایی و اصو...
باترکریم ها بسیار مناسب هستن برای کاور کردن و فیلینگ کیک برای انواع دسر و کیک تولد مناسب هستن و بسیار خوشمزه.
این باترکریم بخاطر وجود زرده تخم مرغ مزه ی لطیفی داره و کمی شیرینه
.
نکته مهم: این دستور کلا سفیده تخم مرغ نداره و فقط با زرده درست میشه من وسط فیلم وقتی شربت رو به زرده اضافه کردم اشتباها گفتم سفیده رو خوب میزنیم .
مواد لازم
زرده تخم مرغ ۳ عدد(نیازی به سفیده ها برای این دستور نداریم )
شکر ۱۵۰ گرم
کره ۲۲۵ گرم
وانیل کمی
آب ۳ قاشق غذاخوری
.
منو توی پیج اینتساگرامم دنبال کنید
Instagram: tara.parsamehr
برای دیدن دستور باترکریم سوئیسی ویدئو
زیر رو ببنید
باتر کریم سوئیسی_اموزش پایه ایی و اصو...
همه توضیحات ...