خامه فرم گرفته مناسب برای خامه کشی کیک تولد _ باترکریم فرانسوی

4,584 بازدید
بیشتر
Tara Parsamehr
Tara Parsamehr
خامه فرم گرفته مناسب برای خامه کشی کیک تولد _ باترکریم فرانسوی باترکریم ها بسیار مناسب هستن برای کاور کردن و فیلینگ کیک برای ...
خامه فرم گرفته مناسب برای خامه کشی کیک تولد _ باترکریم فرانسوی
باترکریم ها بسیار مناسب هستن برای کاور کردن و فیلینگ کیک برای انواع دسر و کیک تولد مناسب هستن و بسیار خوشمزه.
این باترکریم بخاطر وجود زرده تخم مرغ مزه ی لطیفی داره و کمی شیرینه
.
نکته مهم: این دستور کلا سفیده تخم مرغ نداره و فقط با زرده درست میشه من وسط فیلم وقتی شربت رو به زرده اضافه کردم اشتباها گفتم سفیده رو خوب میزنیم .

مواد لازم
زرده تخم مرغ ۳ عدد(نیازی به سفیده ها برای این دستور نداریم )
شکر ۱۵۰ گرم
کره ۲۲۵ گرم
وانیل کمی
آب ۳ قاشق غذاخوری
.

منو توی پیج اینتساگرامم دنبال کنید
Instagram: tara.parsamehr

برای دیدن دستور باترکریم سوئیسی ویدئو
زیر رو ببنید
باتر کریم سوئیسی_اموزش پایه ایی و اصو...

همه توضیحات ...