موساکا گوشت و بادمجان ترکیب خوشمزه ی یونانی | این غذای خوشمزه رو باید تست کنی

9,370 بازدید
بیشتر
lovely cookery   آشپزی با عشق
lovely cookery آشپزی با عشق
سلام قشنگا، بریم که امروز یه غذای ویژه داریم.موساکا یک غذای خاورمیانه ای است که مواد آن از بادمجان و گوشت،سیب زمینی و سس بشا ...
سلام قشنگا، بریم که امروز یه غذای ویژه داریم.
موساکا یک غذای خاورمیانه ای است که مواد آن از بادمجان و گوشت،سیب زمینی و سس بشامل می باشد.
یکی از بهترین ورژن موساکا برای کشور یونان می باشد البته توی هر کشور و منطقه مقدار مواد کم یا زیاد می شود مثلا در ترکیه از گوجه فرنگی حلقه شده استفاده می شود
. موساکا یک غذایی پر کالری می باشد پس اگر کلسترول و چربی دارید در مصرف آن کمی احتیاط کنید.
سعی کنید برای داشتن موساکا خوشمزه از بادمجان های خوبی استفاده کنید که تخم کمتری دارد و مزه شیرین داشته باشند.
مواد لازم‌ موساکا:
بادمجان ۲ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
سیب زمینی ۵ عدد
پنیر پیتزا به مقدار لازم
رب ۲ ق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس بشامل
آرد ۲ ق غذا خوری
شیر ۲ لیوان
بادمجان ها را بشورید و داخل مخلوط آب و نمک بمدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا تلخی آن ها از بین برود آنها را خوب شسته و آبکش کنید و بگذارید کنار تا خشک خشک شود.
سیب زمینی را پوست گرفته و برش میزنیم و در روغن سرخ میکنیم. سیب زمینی را میتوانید آبپز کنید و برش بزنید یا سرخ کنید.
بادمجان ها را بعد از گرفتن تلخی آنها سرخ کنید.
آماده کردن مواد گوشتی:
پیاز را شسته و نگینی ریز خرد کنید. داخل تابه کمی روغن ریخته و پیاز را اضافه کنید تفت دهید تا پیاز خوش رنگ و طلایی شود سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و کمی فلفل سیاه و زردچوبه و نمک اضافه کنید تفت داده تا گوشت  تغییر رنگ دهد فلفل دلمه های را نگینی کرده و به مواد مون اضافه کنید، سیر رنده شده بریزید. در انتها رب را افزوده تفت داده تا رب خوش رنگ شود و اجازه میدهیم کمی پخته شود.
داخل ظرف پیرکس یا سرامیکی را کمی چرب کنید(موساکا در همان ظرف پخت سرو می شود) سپس لایه اول را کمی سس بشامل زده سپس یک لایه سیب زمینی حلقه شده ریخته و روی آن بادمجان و لایه بعدی مواد گوشتی را اضافه کنید این مراحل را تکرار کنید تا مواد تمام شود سپس در آخر روی موساکا سس بشامل و پنیر پیتزا ریخته و خوب کاور کنید در فر بمدت ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا پخته شود برای چند دقیقه انتهای گریل را روشن کنید تا روی غذا طلایی شود.
بهتون پیشنهاد میکنم این ترکیب خوشمزه رو درست کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرین.


Hello beautiful, let's have a special meal today.
Moussaka is a Middle Eastern dish consisting of eggplant and meat, potatoes and sauces.
Moussaka is one of the best versions for Greece, but in each country and region, the amount of ingredients is more or less, for example, in Turkey, sliced ​​tomatoes are used.
. Moussaka is a high-calorie food, so be careful if you have cholesterol and fat.
Try to use good eggplants that have fewer eggs and have a sweet taste to have a delicious moussaka.
Ingredients for Musaka:
2 eggplants
Minced meat 300 grams
1 sweet pepper
1 onion
5 potatoes
Pizza cheese in the required amount
Paste 2 ounces
Salt and black pepper and turmeric as needed
Ingredients for making sauce
Flour 2 ounces
2 glasses of milk
Rinse the eggplants and soak them in a mixture of water and salt for 30 minutes to remove the bitterness. Wash and drain them well and set aside to dry.
Peel a squash, grate it and fry it in oil. Potatoes can be boiled and sliced ​​or fried.
Fry the eggplants after they get bitter.
Preparation of meat ingredients:
Wash the onion and chop finely. Pour a little oil in the pan and add the onion. Fry until the onion is golden and golden, then add the minced meat and add a little black pepper, turmeric and salt. Fry until the meat changes color. Peel the bell peppers and Add to our ingredients, add grated garlic. Finally, add the paste and fry it until the paste is well colored and let it cook a little.
Lightly grease the inside of the Pyrex or ceramic dish (moussaka is served in the same baking dish), then add a little sauce to the first layer, then pour a layer of sliced ​​potatoes and add eggplant and the next layer of meat ingredients on it. Repeat until the ingredients are done, then finally pour the sauce and pizza cheese on the moussaka and cover well. Place in the oven at 180 degrees for 40 minutes until cooked. Turn on the end of the grill for a few minutes until golden on the food.
I suggest you make this delicious combination and enjoy its unique tast




#موساکا #میساکو #گراتن #گراتن_گوشت و بادمجان #موساکا_گوشت و بادمجان #موساکا_گوشت_بادمجان #گراتن_بادمجان #پیش_غذا #طرزتهیه #طرز_تهیه_موساکا #دستور_تهیه_موساکا #بادمجان #گوشت #گوشت_بادمجون #آموزش_آشپزی #دستور_پخت

همه توضیحات ...