طرز تهیه کیک سیب آلمانی مخصوص من/German apple cake

nan school
nan school
589 بار بازدید - 2 سال پیش - لینگ اینستاگرام من
لینگ اینستاگرام من instagram.com/nan.school?utm_medium=copy_link برای یک قالب ۲۰ سانتی : ۳ عدد سیب پوست و آب یک لیمو کره نرم ۱۲۵ گرم شکر ۱۰۰ گرم پودر وانیل 1 بسته ۳ عدد تخم مرغ متوسط آرد ۳۰۰ گرم یک بسته بکینگ پودر برای کرامبل روی کیک گردوی خورد شده ۵۰ گرم کره ۱۰۰ گرم ارد ۷۵ گرم جوپرک مخصوص صبخانه ۵۰ گرم شکر قهوه ای ۷۵ گرم یک قاشق چایخوری دارچین فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید برای استفاده از فن فر دما روی ۱۵۰ درجه سیب ها را بشویید، هسته آنها را بگیرید و به قطعات باریک برش دهید. با آب لیمو و کمی دارچین آغشته کنید و کنار بگذارید. کره نرم را با شکر و پودر وانیل مخلوط کنید. به تدریج تخم مرغ ها را اضافه کنید. آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و در آخر پوست لیمو را هم اضافه کنید. مواد را در قالب چرب شده اضافه کنید، سیب ها را به طور مساوی روی آن پخش کنید. مواد کرامبل را در ظرفی بریزید و با قلاب خمیر همزن دستی به شکل کرامبل ورز دهید. روی سیب ها پخش کنید. به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید. for 20 cm springform pan: 3apples zest and juice of one lemon 125g softened butter 100 g of sugar 1 Pack vanilla powder 3 eggs 300 g of flour 1 pack of baking powder For crumbles: 50g chopped walnuts 100 g of butter 75 g of flour 50 g fine oat flakes 75g brown sugar 1 tsp cinnamon powder PREPARATION: Preheat the oven to 175°C (150°C for a fan oven). Wash the apples, core them and cut into narrow wedges. Drizzle with lemon juice and set aside. Cream the soft butter with the sugar and vanilla powder. Gradually add eggs. Mix in the flour and baking powder and finally stir in the lemon zest. Spread into the greased baking tin, distribute apples evenly on top. Place the ingredients for the crumbles in a bowl and knead into crumbles using the dough hook of the hand mixer. Spread over the apples. Bake in the preheated oven for 50-60 minutes.
2 سال پیش در تاریخ 1401/10/08 منتشر شده است.
589 بـار بازدید شده
... بیشتر