آموزش درست کردن مرنگ هم میتونه یه شیرینی خوشمزه باشه یادیزاین دسر و کیک Meringue training

575 بازدید
بیشتر
rose.cake.academy
rose.cake.academy
ممنون میشم جهت حمایت و ارتقای کانال یوتیوب ، ویدیو ها رو لایک کنید و یا اگه کانال دارید سابسکرایب کنید♥️مواد لازم: ...
ممنون میشم جهت حمایت و ارتقای کانال یوتیوب ، ویدیو ها رو لایک کنید و یا اگه کانال دارید سابسکرایب کنید♥️


مواد لازم:
سفیده تخم‌مرغ ۳ عدد
شکر ۱۹۰ گرم ( اگه پودر قند باشه بهتره)
وانیل ۱ ق چ
سرکه ۱ ق چ
نشاسته ذرت ۱ ق چ
ابتدا سفیده های تخم مرغ را خوب هم بزنید تا پف کنه و شکر ها رو توی چند مرحله کم کم بهش اضافه کنید و هم بزنید تا فرم بگیرد سرکه و بعد نشاسته ذرت رو اضافه کرده و هم بزنید تا موقعی که رد پره های همزن تو ظرف بمونه و سفیده ها از ظرف نریزه
حالا مواد رو میتونید به چند قسمت تقسیم کنید و به هر کدوم رنگ ژله ای دلخواه رو اضافه کنید و با ماسوره به شکل های مختلف توی سینی که کاغذ روغنی گذاشتید ماسوره بزنید.
دمای فر رو روی کم ترین درجه تنظیم کنید و حدود نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه طول میکشه تا مرنگ ها خشک بشه و از کاغذ روغنی بشه جداشون کنید.
اصلاً نباید زیر مرنگ ها تغییر رنگ بده . اگه دمای فرتون بالا باشه روی مرنگ ها ترک میخوره میتونید برای خشک کردنشون از شوفاژ هم استفاده کنید .
بعد از اینکه تونستید مرنگ ها را از کاغذ جدا کنید مرنگ ها حاضره به محض اینکه از دما افتادن اونا رو توی ظرف در دار گذاشته و توی یخچال بذارید چون خیلی سریع با رطوبت هوا مرنگ ها خراب میشن .
از مرنگ هم برای پذیرایی و هم تزیین کیک و .... میتونید استفاده کنید.
نوش جان 🌹
#مرنگ #آموزش #تزيين #تزیین_کیک


Thank you for supporting and promoting your YouTube channel, like the videos or if you have a channel, subscribe ♥ ♥


ingredients:
3 egg whites
190 grams of sugar (it is better if it is powdered sugar)
Vanilla 1 tbsp
Vinegar 1 tbsp
Corn starch 1 tbsp
First, beat the egg whites well until they swell and add the sugars little by little, and stir until it forms a vinegar, and then add the cornstarch and stir until the traces of the stirring blades are in the dish.  Stay and do not spill the whites from the dish
Now you can divide the ingredients into several parts and add the desired jelly color to each of them and pipette in different shapes in a tray that you put on greaseproof paper.
Set the oven temperature to the lowest temperature and it takes about half an hour to 40 minutes for the meringues to dry and separate from the greaseproof paper.
It should not change color under the meringues at all.  If the temperature of the fortune is high, it will crack on the meringues. You can also use a radiator to dry them.
After you can separate the meringues from the paper, the meringues are ready. As soon as the temperature drops, put them in a container with a lid and put them in the refrigerator, because the meringues will spoil very quickly with the humidity of the air.
You can use meringue for both reception and cake decoration, etc.
#pastry #maranggi #marang #decoration #decorationcake

همه توضیحات ...