کاملترین آموزش ماکارون فرانسوی با تمام نکات / The most complete French macaron tutorial

1,608 بازدید
بیشتر
Hatam Cake
Hatam Cake
مواد اولیه:پودربادام ۳۱ گرمسفیده تخم مرغ کهنه ۲۵ گرم(از نیم ساعت قبل به دمای محیط برسه)پودرقند ۵۰ گرمشکر دانه ری ...
مواد اولیه:
پودربادام ۳۱ گرم
سفیده تخم مرغ کهنه ۲۵ گرم(از نیم ساعت قبل به دمای محیط برسه)
پودرقند ۵۰ گرم
شکر دانه ریز ۱۰ گرم

👈داخل فر حتما از قبل باید داغ شود ، درجه ی فر 165 تا 170 درجه سانتیگراد
👈. نکته ی بسیار مهم این است که حتما باید در زمان پخت یک قاشق چوبی بین در فر و گاز قرار دهید ، به این دلیل که ماکارون ها شیرینی های بسیار لطیفی هستند که با کمی حرارت اضافه سریعا می سوزند و خشک می شوند
👈پس از سپری شدن زمان پخت، فر را خاموش کنید اما سینی را خارج نکنید، در فر را کاملا باز نگه داشته و اجازه دهید شیرینی کمی در فر خنک شود. تغییر دمای ناگهانی، سبب ترک خوردن سطح ماکارون ها شده و پف آنها را از بین می برد.

👈شکر استفاده شده در دستور حتما باید به صورت شکر ریز باشد ، برای این کار باید شکر را در آسیاب یا دستگاه 123 ریخته و 2 پالس بزنید تا دانه ریز شود
👈پودر قند حتما از لوازم قنادی تهيه کنین
👈اگه خاستین بادام خودتون آرد کنین خلال بادام یا بادام پوست گرفته رو با پودر قند هر دو با هم داخل آسیاب بریزین که به هیچ وجه نباید بادام به روغن بیفته.
.
.
.
🖐برای دیدن آموزش های بیشتر پیج اینستاگرام حاتم کیک را فالو کنید:
@hatam_cake

همه توضیحات ...