اکبر سلطانی - عدم تقارن در شبه علم - پارت دوم

TELSI Academy
TELSI Academy
برای استفاده از مطالب علمی بیشتر، اپلیکیشن تلسی را از لینک زیر دانلود بفرمایید📱 ...
برای استفاده از مطالب علمی بیشتر، اپلیکیشن تلسی را از لینک زیر دانلود بفرمایید
📱 https://telsi.co/app-2

در عصر اطلاعات نادرست و ادعاهای بی‌اساس که درکمان از جهان را تهدید می‌کنند، ما جنبشی را در جهت به چالش کشیدن باورهای غالب و افزایش پرسشگری افراد، آغاز نموده‌ایم. در رویداد تلسی تاک نخبگان برجسته گرد هم می‌آیند و تمام تلاش خود را می‌کنند که براساس آخرین پژوهش‌ها و تحقیقات با نگاهی میان‌رشته‌ای، دانش خود را در اختیار عموم قرار داده و کنجکاوی را در افراد شعله‌ور کنند

👇 در قسمت چهارم تلسی تاک، سخنرانی آقای اکبر سلطانی با موضوع “عدم تقارن در شبه علم” این‌گونه شروع می‌شود

این کانال طب سوجوک است، طب کره‌ای. کبدم مشکل پیدا کرده است، ماش بگذار رویش نخ ببند .خب، بیش از چهارهزار تا فالوور دارد و این مال قدیم است الانم احتمالاً بیشتر هم شده است. منتهی یک نکته وجود دارد چه خانه‌ای از آن تیبل دو در دو اینجا است؟ خانه آ، آنهایی که جواب گرفتند هستند؛ اما آنهایی که مرده‌اند که نیستند .بعید است من در مطب خودم به کسی دارو بدهم بعد یک اتفاقی بیفتد؛ مثلاً مریض فوت بکند بعد همراه آن مریض بیاید بگوید دکتر سلطانی سلام، بگویم سلام مریضت کجاست؟

بگوید هیچی مریضم مختصری فوت کرد، فقط آمدم اطلاع بدهم فوت کرد کاری ندارید؟ خدانگهدار.

کسی همچین کاری را انجام نمی‌دهد. پس تجربهٔ من در مطب چیست؟ غیرمتقارن است. به‌خاطر همین هم هست که من معتقد هستم که اگر شماها (دکتر اکبری ما الآن داریم یک مقاله‌ای می‌نویسیم با این موضوع که" هر طب بیخودی که راه بیندازید مؤثر است") چرا؟ چون تجربه کسانی که در کانال شما هستند چی هست؟ آسیمتریک است. آن شخصی که درمان نشد و خوب نشد که دیگر نمی‌آید. بعلاوه چهل درصد بیماری‌ها سلف لیمیت هستند، هر کاری انجام بدهید درمان می‌شوند، چهل درصد خیلی زیاد است. اگر یک کانالی چهل درصد جواب بدهد اصلاً عالی است. تصمیمات روزمره ما چهل درصد خطا نکند عالی است. چرا؟ چون خانهٔ آ در آن وجود دارد.

خب، رسیدیم به چی؟ تبیین را قبول نکردیم گفتیم کافی نیست؛ ولی لازم است. تجربه را قبول نکردیم گفتیم چرا؟ چون غیرمتقارن است.
خب، چه‌کار کنیم که عدم تقارن از بین برود؟ جواب یک کلمه است، در رجوع به جهان خارج، جهان واقعیت، یک کلمه است: "ساینس (روش علمی)"، نمی‌خواهم بگویم همه چیز علمی باشد اصلاً همچین چیزی نمی‌خواهم بگویم. ریاضیات سر جایش است، ادبیات، هنر، عرفان، دین همه آنها سر جایش است ما کاری نداریم. در محدوده کوچکی این می‌خواهد به ما بگوید واقعیت چگونه است آن‌هم با خطا...


💬 شما در مورد این سخنرانی چه فکر می‌کنید؟ حتما نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید

💡 تلسی تحول فکری ایرانیان

همه توضیحات ...