مربای به خوش رنگ و خوشمزه

109,410 بازدید
بیشتر
آشپزی با نارگل Ashpazi ba Nargol
آشپزی با نارگل Ashpazi ba Nargol
مربا در فرهنگ غذایی ما ایرانی ها جایگاه  ویژه ای داره خصوصا وعده صبحانه ایرانی نمیشه که بدون مربا سرو بشه . تمام میوه ها را ...
مربا در فرهنگ غذایی ما ایرانی ها جایگاه  ویژه ای داره خصوصا وعده صبحانه ایرانی نمیشه که بدون مربا سرو بشه . تمام میوه ها را می شه مربا کرد ولی هر میوه روش و معیار مخصوص به خودش را داره و تمام میوه ها را به یک شکل نمی توان مربا کرد . میوه بِه یک میوه بسیار مفید و البته خوش طعم است و مربای بِه هم یکی از بهترین مرباهایی است که می توان در وعده های مختلف غذایی ازش استفاده کرد. سرو مربا در کنار کره و پنیر محلی در وعده صبحانه و عصرانه یک پذیرایی کاملا سنتی میشه و مورد پسند اکثرا هم قرار می گیره.    
امیدوارم لذت ببرید و نوش جانتون

من در کانال نارگل ویدیوی آموزشی مرباهای دیگه رو هم درست کردم. مثل مربای انجیر٬ مربای توت فرنگی٬ مربای مربای زردالو٬ مربا آلبالو٬ و مربای پوست پسته. لطفا به لینک زیر مراجعه کنید اگر دنبال آموزش مرباهای دیگه هستید.
طرز تهیه مربای زردآلو بی نظیر - Apric...

همه توضیحات ...