کشک بادمجون با نواب ابراهیمی - kashk o bademjoon navab ebrahimi

Navab Ebrahimi
Navab Ebrahimi
...
#رنگوببین #نواب_ابراهیمی
برای ۲ تا ۳ نفر:
مرحله اول این هست که یک عدد پیاز رو خلال کنیم و با روغن و ادویه‌های زیر روی حرارت ملایم بزاریم تا کامل کاراملی بشه:
زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری (سرخالی)
پودر سیر:  ۱ قاشق چای‌خوری (سرخالی)
فلفل‌سیاه: نصف قاشق چای‌خوری
نمک: ۱ قاشق جای‌خوری
تو این مدت حدود ۵-۶ عدد بادمجون رو به سیخ بکشید و اونهارو روی گاز، یا کریل یا زغال کباب کنید تا نرم بشه.
بعد از اینکه نرم شد، پوست اونهارو بکنید و ساطوری کنید.
پیازها که کاراملی شد، یکم از روی اون برای تزیین بردارید و به بقیه اون، نعنا خشک، و یک قاشق غذاخوری کشک بزنید و مخلوط کنید، بادمجون کبابی ساطوری شده رو به پیاز اضافه کنید، باز هم اگه دوست داشتید کشک بزنید و خوب یکدست کنید، کمی آب بزنید و ۴ دقیقه بعد اون رو بکشید، دوباره روی کشک‌بادمجون، پیاز داغ و کشک بزنید و نوش جون کنید.

همه توضیحات ...