آموزش نان شیرمال فوق العاده نرم در انواع شکل ها به روش فانتزی کاران با بیان تمام نکات

Elichef
Elichef
به درخواست زیاد از شما عزیزان آموزش نان شیرمال فوق العاده درجه یک و نرم و پنبه ای اونم به سبک نان فانتزی رو براتون آماده کردم به ...
به درخواست زیاد از شما عزیزان آموزش نان شیرمال فوق العاده درجه یک و نرم و پنبه ای اونم به سبک نان فانتزی رو براتون آماده کردم بهترین رسپی رو در اختیار شما عزیزان قرار دادم پس سیوش کن که تو اولین فرصت امتحانش کنی  و با لایک♥️ و کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایتم کن🙏

مقدمه-00:00
آماده سازی خمیر-01:06
شکل دادن به خمیر-03:45
پخت خمیرها-11:55


⛔⛔ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند⛔⛔

🍴موادلازم🍴

آرد سفید: ۷۵۰ گرم

شکر: ۱۲۰ گرم

کره: ۱۸۰ گرم

خمیر مایع: ۳۰ گرم

نمک: ۱۵ گرم

وانیل: یک قاشق چایخوری

بهبود دهنده: ۶ گرم

شیر: ۱۸۰ گرم

تخم مرغ : یک و نصفی یا یه دونه تخم مرغ کامل +یه دونه سفیده تخم مرغ

آب یا شیر اضافه برای خمیر کردن به اندازه لازم

رومال: زرده یک عدد + نمک و وانیل هر کدام نوک قاشق + شربت بار : یک قاشق چایخوری+ رنگ یا زعفران به دلخواه کمی



❌❌❌ این آموزش به سبک نان فانتزی کاران هستش برای میزان کارگاهی برحسب نیاز در مقادیر بالا ضرب کنید ⭕⭕⭕




❌❌نکات مهم❌❌

⭕استراحت اولیه خمیر حتما بایستی در یخچال باشه چون میزان مخمر زیاد هستش و با گرما هم زود عمل تخمیر انجام میشه و خمیر ترش میشه و هم اینکه کیفیت کارتون میاد پایین  هر چه دیرتر عمل تخمیر انجام بشه کیفیت نهایی محصول بیشتره⭕

⭕تو کارگاه از کره و شیر استفاده نمیشه چون نمیصرفه ولی شما در منزل تهیه میکنید حتما استفاده کنید که خوشمزه تر بشه⭕

⭕بعد از پخت که سرد شد نایلون کنید که نرم باقی بمونه و در مجاورت هوا خشک نشه⭕

⭕بهبود دهنده برای نوع خونگی قابل حذفه ولی برای کیفیت بالای کار و ماندگاری بالایی نان بهتره حذف نشه در نوع کارگاهی اصلا قابل حذف نیست⭕
⭕نوع آرد ذر کیفیت کار خیلی تاثیرگذاره از آرد سه صفر استفاده بشه بهتره از آرد نان لواش  و‌سنگک نمیشه استفاده کرد چون سبوس زیادی داره از آرد نان فانتزی یا همون ارد ستاره میشه استفاده کرد من از همون آردی استفاده کردم که باهاش کیک و شیرینی میزنم و نتیجه کار کاملا مشخصه ⭕

⭕⭕اگر درستش کردی خوشحال میشم نظرت رو برام کامنت کنی⭕⭕

❌❌بازم سوالی داشتین زیر همین پست  کامنت کنید حتما جواب میدم به دلیل مشغله کاری نمیتونم به تمام دایرکتها به موقع جواب بدم که هم زودتر به پاسخ برسید هم اینکه سوال شما  شاید سوال دوستان هم باشه🙏🌹 ❌❌

همه توضیحات ...