آموزش چیزکیک توت فرنگی یخچالی بدون نیاز به فر

1,091 بازدید
بیشتر
کانال آشپزی فرزانه
کانال آشپزی فرزانه
در این آموزش طرز تهیه چیزکیک توت فرنگی یخچالی بدون نیاز به فر رو بهتون یاد دادم. این چیز کیک به قدری خوشمزه میشه که از درست کردن ...
در این آموزش طرز تهیه چیزکیک توت فرنگی یخچالی بدون نیاز به فر رو بهتون یاد دادم. این چیز کیک به قدری خوشمزه میشه که از درست کردنش پشیمون نمیشی
یادت نره حتماَ نظر و تجربیاتت رو تو کامنت ها برام بنویسی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
مواد لازم:
سی صد و پنجاه گرم بیسکوییت پتی بور
صدو پنجاه گرم کره
ده گرم پودر ژلاتین
دو قاشق غذاخوری آبلیمو تازه
سی صد گرم توت فرنگی
یک چهارم پیمانه شکر
دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
پودر وانیل به مقدار لازم
دو سوم پیمانه خامه صبحانه یا خامه قنادی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
اول از سی صد و پنجاه گرم بیسکوییت پتی بور یا ساقه طلایی رو داخل غذاساز بریز و حسابی خوردش کن. اگه غذاساز نداری میتونی بجاش با گوشت کوب خوردشون کنی. بعد از اینکه بیسکوییت ها خورد شدن تو یه ظرف صدو پنجاه گرم کره رو بریز و به هر روشی که دوست داری ذوب کن. کره ذوب شده رو به بیسکوییت های خورد شده اضافه کن و خوب با همدیگه مخلوطشون کن.
بعد یه قالب کمربندی به قطر هفده سانت بردار و کفش رو چرب کن. اگه از این مدل قالب نداری میتونی از قالب های دیگه هم استفاده کنی. ترکیب بیسکوییت و کره رو داخل قالب بریز و خوب با قاشق فشارش بده تا به کف قالب بچسبه. تا وقتی محتویلت داخل چیزکیکت آماده بشه قالب رو داخل یخچال بذار.
ده گرم پودر ژلاتین رو با یکم آب سرد داخل یه کاسه بریز و هم بزن تا سفت بشه. چند دقیقه صبر کن و وقتی خوب سفت شد اون رو داخل ماکروفر یا روی گاز ذوب کن.
توی یه ظرف دیگه دو قاشق غذاخوری آبلیمو تازه رو بگیر و بذار کنار. میتونی از آبلیمو آماده هم استفاده کنی ولی آبلیمو تازه خوش طعم ترش میکنه.
سی صد گرم توت فرنگی تازه رو داخل یه ظرف بریز و با گوشت کوب برقی یا عادی یا غذاساز اون رو خوب لهش کن. توت فرنگی های له شده رو داخل یه قابلمه بریز و بهش یک چهارم پیمانه شکر اضافه کن. میتونی مقدار شکرش رو کمتر یا بیشتر کنی. بعد دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت رو بهش اضافه کن. آبلیمویی که از قبل گرفته بودی و ژلاتینی که ذوب کرده بودی رو هم بهش اضافه کن. ترکیب رو هم بزن و بذارش روی شعله متوسط گاز تا وقتی که یکم سفت بشه بمونه.
بعد از اینکه ترکیب توت فرنگیت سفت شد از روی گاز برش دار و بذارش کنار تا سفت شه. بعد از یه صافی ردش کن و داخل یه ظرف بریز.
تو یه ظرف دیگه سی صد و پنجاه گرم پنیر خامه ای رو با یه همزن یا قاشق خوب هم بزن تا صاف و یکنواخت بشه
نوک قاشق غذاخوری پودر وانیل رو بهش اضافه کن و همه ی مواد رو به یه ظرف بزرگ منتقل کن. توت فرنگی هایی که از صافی رد کرده بودی رو بهش اضافه کن و دوباره با همزن خوب مخلوطشون کن.
وقتی خوب با هم مخلوط شدن دو سوم پیمانه خامه صبحانه یا خامه قنادی رو بهش اضافه کن و دوباره به مدت یک دقیقه مخلوطشون کن. حواست باشه زیاد همش نزنی.
بیسکوییت های داخل قالب که تو یخچال بودن رو دربیار و ترکیبت رو روش بریز. با استفاده از یه قاشق یا لیسک روش رو صاف کن. بعد باید به مدت یک شب یا حداقل شش ساعت داخل یخجال قرار بگیره.
بعد از اون چیزکیکت آماده شده و میتونی روش رو با توت فرنگی تزیین کنی.
نوش جان❤
یادت نره کانال رو حتما سابسکرایب کنی

همه توضیحات ...