جوجه کباب زعفرونی با ساناز مینایی - juje kabab
من، ساناز مینایی در این ویدئو میخوام روش تهیه دو نوع جوجه کباب رو به روایت ساناز سانیا به شما آموزش بدم، با یک مرینت لذیذ و خوشمزه. این جوجه کباب خوش طعم و عطر برای ما ایرانیها جایگاه ویژهای داره، از مهمونیها تا پیک نیک. همراه من باشین تا یکی از محبوبترین کبابهای ایران رو با هم درست کنیم.
مواد لازم:
سینه مرغ: 2 عدد
زعفران (ساییده و حل شده در آب): 3 قاشق سوپخوری
ماست: 1 پیمانه
نمک و فلفل قرمز: به مقدار لازم
روغن زیتون: 1/4 پیمانه
آب لیموترش تازه: 3 قاشق سوپخوری
سیر: 4 حبه
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیدهشده): به مقدار لازم
گوجه فرنگی: 5 عدد
کره: 50 گرم
زردچوبه (پودرشده): 1 قاشق چایخوری
نان سنگک: تعدادی
IHello, my name is Sanaz Minaie and in this video, I will be demonstrating how to prepare two types of juje kebabs. These kebabs are narrated by Sanaz Sania and are marinated in a delicious, flavorful marinade. juje kebab is a unique and popular dish in Iranian cuisine, often enjoyed at gatherings and picnics. It is highly regarded for its delicious flavors. Join me as we make one of the most beloved kebabs in Iran together.
Here are the ingredients you will need to make this dish:
- 2 chicken breasts
- 3 tbsp. ground and dissolved saffron
- 1 cup of yogurt
- 1/4 cup olive oil
- Salt and freshly ground red pepper
- 3 tbsp. fresh lime juice
- 4 garlic cloves
- Salt and freshly ground black pepper
- 5 tomatoes
- 50 gr. butter
- 1 tsp. ground turmeric
Sangak Bread is also needed to serve alongside the kebabs.
لینک خرید کتاب آشپزی ایرانی :
https://b2n.ir/w63316
#آموزش_آشپزی #جوجه_کباب #جوجه_ماستی #سانازسانیا
#howtocook #jujeh #kabab #recipe #food
مواد لازم:
سینه مرغ: 2 عدد
زعفران (ساییده و حل شده در آب): 3 قاشق سوپخوری
ماست: 1 پیمانه
نمک و فلفل قرمز: به مقدار لازم
روغن زیتون: 1/4 پیمانه
آب لیموترش تازه: 3 قاشق سوپخوری
سیر: 4 حبه
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیدهشده): به مقدار لازم
گوجه فرنگی: 5 عدد
کره: 50 گرم
زردچوبه (پودرشده): 1 قاشق چایخوری
نان سنگک: تعدادی
IHello, my name is Sanaz Minaie and in this video, I will be demonstrating how to prepare two types of juje kebabs. These kebabs are narrated by Sanaz Sania and are marinated in a delicious, flavorful marinade. juje kebab is a unique and popular dish in Iranian cuisine, often enjoyed at gatherings and picnics. It is highly regarded for its delicious flavors. Join me as we make one of the most beloved kebabs in Iran together.
Here are the ingredients you will need to make this dish:
- 2 chicken breasts
- 3 tbsp. ground and dissolved saffron
- 1 cup of yogurt
- 1/4 cup olive oil
- Salt and freshly ground red pepper
- 3 tbsp. fresh lime juice
- 4 garlic cloves
- Salt and freshly ground black pepper
- 5 tomatoes
- 50 gr. butter
- 1 tsp. ground turmeric
Sangak Bread is also needed to serve alongside the kebabs.
لینک خرید کتاب آشپزی ایرانی :
https://b2n.ir/w63316
#آموزش_آشپزی #جوجه_کباب #جوجه_ماستی #سانازسانیا
#howtocook #jujeh #kabab #recipe #food
همه توضیحات ...