آموزش آشپزی : میرزا قاسمی غذای مخصوص شمالی
سلام همراهان گرامی😍
.
میرزاقاسمی
این مقدار تقریبا برای ۵ الی ۶ نفره
بادمجان ۲ کیلو🍆
گوجه ۲ کیلو🍅
سیر ۱۰ حبه🧄
نمک فلفل زردچوبه🧂
تخم مرغ به دلخواه🥚
روغن به مقدار لازم🧈
بادمجان ها و گوجه ها را کبابی میکنیم ، با دقت پوست آنها را میگیریم و ساطوری میکنیم
سیرها رو له میکنیم کمی تفت میدهیم ، نمک فلفل و زردچوبه را اضافه میکنیم ، حالا گوجه رو اضافه میکنیم زیر شعله رو کم میکنیم و اجازه میدیم مقداری از آب گوجه کشیده بشه ، حالا بادمجان ها رو اضافه میکنیم و در قابلمه رو میزاریم و اجازه میدیم با شعله مناسب بپزه و کاملا آب غذا کشیده بشه .
اگر رنگ گوجه کم بود میتونید مقداری رب سرخ شده به غذا اضافه کنید
آخر کار در صورت تمایل میتونید چند تخم مرغ بشکنید تو غذا و کاملا مخلوط کنید
و یا اینکه جداگانه نیمرو درست کنید و روی غذا بزارین
و یا کلا بدون تخم مرغ نوش جان کنید.
.به نظر من برای پیش غذای مهمان ،یک تخم مرغ آخر سر نیمرو کنید داخل ماهیتابه تفلون و روی میرزا قاسمی بزارید برای تزیینش😉
نکته:حتما بادمجان و گوجه رو کبابی کنید طعم این غذا به طعم کبابیشه👌👌
روش شما چطوریه؟؟
.
آموزش آشپزی : میرزا قاسمی غذای مخصوص شمالی
.
.
دوست های خوشگلم ممنون میشم اگر از ویدیو خوشتون اومد ویدیو رو لایک کنید و نظراتتونو برام کامنت بزارید و اگر دوست دارید هر وقت ویدیو میزارم متوجه بشید رو لینک زیر بزنید 👇 و سابسکرایبم کنید ☺️ و بعد از زدن گزینه سابسکرایب زنگوله کنارشم بزنید و گزینه همه رو فعال کنید 😍 👇
@nargesghasemi
.
آدرس پیج اینستگرام من :
Instagram: roozmaregi_narges
.
میرزاقاسمی
این مقدار تقریبا برای ۵ الی ۶ نفره
بادمجان ۲ کیلو🍆
گوجه ۲ کیلو🍅
سیر ۱۰ حبه🧄
نمک فلفل زردچوبه🧂
تخم مرغ به دلخواه🥚
روغن به مقدار لازم🧈
بادمجان ها و گوجه ها را کبابی میکنیم ، با دقت پوست آنها را میگیریم و ساطوری میکنیم
سیرها رو له میکنیم کمی تفت میدهیم ، نمک فلفل و زردچوبه را اضافه میکنیم ، حالا گوجه رو اضافه میکنیم زیر شعله رو کم میکنیم و اجازه میدیم مقداری از آب گوجه کشیده بشه ، حالا بادمجان ها رو اضافه میکنیم و در قابلمه رو میزاریم و اجازه میدیم با شعله مناسب بپزه و کاملا آب غذا کشیده بشه .
اگر رنگ گوجه کم بود میتونید مقداری رب سرخ شده به غذا اضافه کنید
آخر کار در صورت تمایل میتونید چند تخم مرغ بشکنید تو غذا و کاملا مخلوط کنید
و یا اینکه جداگانه نیمرو درست کنید و روی غذا بزارین
و یا کلا بدون تخم مرغ نوش جان کنید.
.به نظر من برای پیش غذای مهمان ،یک تخم مرغ آخر سر نیمرو کنید داخل ماهیتابه تفلون و روی میرزا قاسمی بزارید برای تزیینش😉
نکته:حتما بادمجان و گوجه رو کبابی کنید طعم این غذا به طعم کبابیشه👌👌
روش شما چطوریه؟؟
.
آموزش آشپزی : میرزا قاسمی غذای مخصوص شمالی
.
.
دوست های خوشگلم ممنون میشم اگر از ویدیو خوشتون اومد ویدیو رو لایک کنید و نظراتتونو برام کامنت بزارید و اگر دوست دارید هر وقت ویدیو میزارم متوجه بشید رو لینک زیر بزنید 👇 و سابسکرایبم کنید ☺️ و بعد از زدن گزینه سابسکرایب زنگوله کنارشم بزنید و گزینه همه رو فعال کنید 😍 👇
@nargesghasemi
.
آدرس پیج اینستگرام من :
Instagram: roozmaregi_narges
همه توضیحات ...