باسلوق خانگی خوشمزه و آسان با آموزش مرحله به مرحله

shefteh with chef P
shefteh with chef P
"خوش آمدید به دنیای جذاب باسلوق! در این ویدیو، ما همراه شما هستیم تا به شما بهترین تکنیک‌ها، حرکات و راهکارهایی که برای یادگیری ...
"خوش آمدید به دنیای جذاب باسلوق! در این ویدیو، ما همراه شما هستیم تا به شما بهترین تکنیک‌ها، حرکات و راهکارهایی که برای یادگیری و مسلط شدن به باسلوق نیاز دارید، را آموزش دهیم. با ما همراه شوید و همراه با توضیحات دقیق و تصویری، باسلوق را به آسانی یاد بگیرید و به سطح حرفه‌ای برسید. آماده اید به دنیای شگفت‌انگیز باسلوق بپیوندید؟"

مواد مورد نیاز:
نشاسته                                             2 پیمانه
شکر                                                  2 پیمانه
پودر ژلاتین                               2 قاشق غذاخوری
وانیل                                        1 قاشق چایخوری
آب                                                  3.5 پیمانه
گلاب                                             نصف پیمانه
گلوکوز (اختیاری)                     1 قاشق غذاخوری
کره                                                    25 گرم
پودر نارگیل                                      1 پیمانه
زعفران دم کرده (اختیاری)        2 قاشق چایخوری

*در ابتدا 2 لیوان آب روی نشاسته میریزیم و اجازه میدیم 10 دقیقه استراحت کنه
*بعد از 10 دقیقه شکر، گلاب و وانیل رو به نشاسته اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم
*پودر ژلاتین رو با مقداری آب به روش بنماری حل میکنیم
*محلول آماده شده رو از صافی رد میکنیم و میریزیم توی یه قابلمه یا تابه لبه دار روی حرارت کم شروع میکنیم به هم زدن
*بعد از 10 دقیقه که نشاسته گرم بشه شروع میکنه به سفت شدن و شکل گرفتن، تو این مرحله ژلاتین رو اضافه میکنیم.
*باید حدود 1 الی 1.5 ساعت بی وقفه هم بزنید.
*تو 15 دقیق آخر کره و گلوکوز رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.
*وقتی به غلظت مورد نظر رسیدیم و بوی خامی نشاسته از بین رفت زیر گاز رو خاموش میکنیم
***نکته: اگر می خواید باسلوق زعفرانی درست کنید تو مرحله آخر زعفران رو اضافه کنید
*دستتون رو چرب کنید و مواد رو به هر شکلی که دوست دارین تو پودر نارگیل بغلتونید و شکل بدید.
*با گردو، پودر پسته، خلال پسته، گل محمدی، خلال بادام، شکلات آب شده تزیین کنید.

*نکته 1: هرجا حس کردین مواد خیلی سفت شده یه مقدار آب اضافه میکنیم.
**نکته 2: برای اینکه باسلوق شفاف و خوشرنگ شود، از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید.
***نکته 3: اگر باسلوق خیلی شل شد، می‌توانید کمی نشاسته ذرت به آن اضافه کنید.

نوش جان
#asmr #food #آشپزی #باسلوق

00:00-مقدمه
01:10-معرفی مواد اولیه
02:05-تخته کاری
03:02-روی گاز
06:42-شکل دادن باسلوق با پودر نارگیل
08:07-تست
08:32-حرف پایانی

همه توضیحات ...