Tart Crust تارت کراست

10,968 بازدید
بیشتر
شیرینی پزی با الی Baking with Eli
شیرینی پزی با الی Baking with Eli
👈🏻موادلازم:آرد ۲۰۰ گرمشکر۲۵گرمنمک یک پنسکره ۱۲۵گرمتخم مرغ ۱عدد.👈🏻طرزتهیه:۱-آرد و شکر و نمک ر ...
👈🏻موادلازم:
آرد ۲۰۰ گرم
شکر۲۵گرم
نمک یک پنس
کره ۱۲۵گرم
تخم مرغ ۱عدد
.
👈🏻طرزتهیه:
۱-آرد و شکر و نمک را با هم ترکیب کنید.
۲-کره سرد قطعه قطعه شده رو به آرد اضافه کنید. با سر انگشتان آرد و کره رو به هم فشرده کنین. این کار رو ادامه بدین تا مواد حالت شن ریزه بگیره(حدود یکی دو دقیقه ممکنه زمان ببره)
۳-وسط مواد یه حفره باز کنید و تخم مرغ را اضافه کنید. مواد رو ورز بدین تا خمیر جمع بشه.
۴-مواد رو بذارین لای کاغذ روغنی یا کیسه فریزر یا سلفون و برای حدود یک ساعت بذارین تو یخچال.
۵-خمیر رو از یخچال دربیارین و کمی زمان بدین تا از سرما بیفته یا با وردنه بکوبین روش تا نرم شه. روی میز یا بین دولایه کاغذ روغنی با وردنه یک دست صاف و پهن کنین. تا به سایز مورد نظر برسه.
۶-خمیر رو بلند کنین و بذارین تو قالب تارت ۲۵سانت. اضافه های خمبر رو با چاقو ببرن. روش رو بپوشونین و اجازه بدین برای نیم ساعت تو یخچال استراحت کنه و خنک و سفت شه.
۷-روی خمیر کاغذ روغنی بذارین. لوبیای نپخته بریزین روی کاغذ روغنی و بذارین طبقه وسط فر۱۸۰درجه سانتیگراد برای ۲۰دقیقه. (بلایند بیک)
۸-از فر دربیارین و لوبیاها و کاغذروغنی رو از تو قالب خارج کنید و تارت رو دوباره بذارین تو فر تا رنگ مورد نظر رو بگیره، برای حدود ۱۰دقیقه. مراقب باشین نسوزه.
۹-وقتی کراست خنک شد از قالب دربیارین.
.
👈🏻نکات:
*اگر از چسبیدن خمیر موقع وردنه کشی میترسین بین دو لایه کاغذ روغنی رول کنین.
*قالب نیازی به چرب کردن نداره
*از قالب های کیک با دیواره بلند استفاده نکنید، وگرنه خمیر موقع پخت ریزش میکنه. از قالب های مخصوص تارت یا پیستری استفاده کنید.
*بعضی ها به جای “بلایند بیک” خمیر رو با چنگال سوراخ سوراخ میکنن و بعد تو فر میپزن. به نظرم با روش بلایند بیک نتیجه بهتری میگیرین.
*اگر کاغذ روغنی و لوبیاها بعد از ۲۰دقیقه پخت به خمیر میچسبید، دوباره برای چند دقیقه برگردونین تو فر.
*خمیر رو میتونین برای سه روز در یخچال یا دو ماه در فریزر نگهداری کنین و هر وقت خواستین رول کنین و بپزین.

همه توضیحات ...