barbari bread/نان بربری خانگی دیگه از بیرون نمیخری
۵۰۰ گرم آرد سفید
۲۵ گرم روغن جامد
۱ قاشق چایخوری نمک
جمعا ۴۰۰ میلیلیتر آب ولرم
۲ و نیم قاشق چایخوری خمیر مایه
۱ قاشق چایخوری شکر
۶۰ گرم آرد برای ورز دادن و آرد پاشی سطح کار
کنجد ( می تونین حذف کنین)
سبوس ( می تونین حذف کنین )
برای رویه نان
۱ قاشق غذاخوری آرد
۱۰۰ میلی لیتر آب سرد
دمای فر ۲۰۰ درجه سانتیگراد مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
500 grams of white flour
25 grams of solid oil
1 teaspoon salt
A total of 400 ml of lukewarm water
2 and a half teaspoons yeast
1 teaspoon sugar
60 grams of flour for kneading and flouring the work surface
Sesame (you can remove)
Bran (you can remove)
For the bread surface
1 tablespoon flour
100 ml of cold water
Oven temperature 200 degrees Celsius for 15 to 20 minutes
#نان#نان_بربری#نان_خانگی
#bread#barbaribread#homemadebread
۲۵ گرم روغن جامد
۱ قاشق چایخوری نمک
جمعا ۴۰۰ میلیلیتر آب ولرم
۲ و نیم قاشق چایخوری خمیر مایه
۱ قاشق چایخوری شکر
۶۰ گرم آرد برای ورز دادن و آرد پاشی سطح کار
کنجد ( می تونین حذف کنین)
سبوس ( می تونین حذف کنین )
برای رویه نان
۱ قاشق غذاخوری آرد
۱۰۰ میلی لیتر آب سرد
دمای فر ۲۰۰ درجه سانتیگراد مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
500 grams of white flour
25 grams of solid oil
1 teaspoon salt
A total of 400 ml of lukewarm water
2 and a half teaspoons yeast
1 teaspoon sugar
60 grams of flour for kneading and flouring the work surface
Sesame (you can remove)
Bran (you can remove)
For the bread surface
1 tablespoon flour
100 ml of cold water
Oven temperature 200 degrees Celsius for 15 to 20 minutes
#نان#نان_بربری#نان_خانگی
#bread#barbaribread#homemadebread
همه توضیحات ...