لوبیا پلو: آموزش راحت و سریع برای تهیه یک غذای سنتی خوشمزه و مغذی

Elnaz Tasty Homemades
Elnaz Tasty Homemades
لوبیا پلو یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه در فرهنگ غذایی ایران است. این غذا، با روشی بسیار ساده و آسان تهیه می‌شود و اغلب مورد ...
لوبیا پلو یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه در فرهنگ غذایی ایران است. این غذا، با روشی بسیار ساده و آسان تهیه می‌شود و اغلب مورد علاقه بسیاری از افراد قرار دارد. اما اگر شما می‌خواهید یک لوبیا پلو خاص و خوشمزه برای مجالس و جشن‌ها داشته باشید و لذت ببرید، بهترین راه برای یادگیری روش صحیح آماده کردن این غذا، مشاهده ویدئوی آموزشی مربوطه است. در این ویدئو، تمامی نکات و راهکارهای اساسی برای طبخ یک لوبیا پلو خوشمزه و متعارف، به شما آموزش داده می‌شود.
#لوبیاپلو
#آشپزی_ایرانی
#غذای_سالم
#غذای_ایرانی_راز_های_آشپزی
#ElnazTasty
در طول ویدئو، شما با استفاده از روش صحیح پخت لوبیای سبز بدون له شدن آن آشنا می‌شوید. همچنین، ادویه‌های اصلی مورد استفاده در این غذا و نکات دیگری که موجب تبدیل شدن آن به یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ می‌شوند، به شما آموزش داده می‌شوند. با این راهنمای جامع و کامل، شما به راحتی و در خانه می‌توانید یک لوبیا پلو خوشمزه و دلپذیر تهیه کنید و لذت ببرید.

مواد لازم لوبیا پلو عبارت است از :
لوبیا سبز خرد شده 3 پیمانه
برنج 3 پیمانه
پیاز 1 عدد متوسط
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
گوشت خرد شده 200 گرم
نمک 1.5 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
رب 3 الی 4 قاشق غذاخوری
پودر دارچین نصف قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده به میزان دلخواه

Ingredients:
cups of chopped green beans
3 cups of rice
1 medium-sized onion
1 teaspoon of turmeric
200 grams of minced meat
1.5 tablespoons of salt
1/2 teaspoon of black pepper
3 to 4 tablespoons of tomato paste
1/2 tablespoon of cinnamon powder
Saffron threads, soaked in water (as desired)

همه توضیحات ...