طرز تهیه نان پیده یکی از معروف ترین نان های ترکی بسیار راحت و .....

Zahra Nabawi Channel
Zahra Nabawi Channel
مواد لازم آراد  ۵ لیوانشیر ۱ لیوانآب ۱ لیوانخمیر مایه ۱ قاشق چایخوری شکر  ۱ قاشق چایخوری نمگ ۱ ...
مواد لازم
آراد  ۵ لیوان
شیر ۱ لیوان
آب ۱ لیوان
خمیر مایه ۱ قاشق چایخوری
شکر  ۱ قاشق چایخوری
نمگ ۱ قاشق چایخوری
روغن  ۱ قاشق چایخوری
کنجد و سیاه دانه به اندازه کافی

Zutaten
Mehl 5 Gläser
1 Glas Milch
1 Glas Wasser
1 Teelöffel Hefetieg
1 Teelöffel Zucker
1 Teelöffel Salz
1 Teelöffel Öl
Genug Sesam und Schwarzkümmel



سلام دوستان خوب و نازنین
امید که در هر گوشه و کنار این جهان هستید.خوش وسلامت باشید.
من تصمیم گرفتم که امروز نان ترکی به نام پیده آماده کنم. که برای صبحانه با پنیر و گردو و چایی عالی میشه.
امیدوارم که شما هم درست کنید. ونوش جان کرده و خوشتان بیایید.

طرز تهیه این نان خوشمزه😋😋

۱: خمیرمایه، نمگ،شکر،اب وشیر داخل ظرف می ریزیم و همه ی مواد را باهم قاطی میکنیم تا خمیر مایه داخل مواد حل شوه.
بعدش ۵ لیوان آراد که داشتیم ۴ لیوان را یگبار می ریزیم. و یگ لیوان را نگه میداریم.و کم کم اضافه میکنیم.
در این مرحله ممکن است خمیر ما صفت و یا شل شود. اگر صفت شد کمی اب یا شیر اضافه میکنیم.اگر شل شد میتونیم آراد اضافه کنیم.
خمیر را به‌ مدت ۸ دقیقه ورز میدیم و در اخر یگ قاشق غذاخوری روغن هم به خمیر اضافه کرده و سر خمیر را با سلفن پوشانده و مدت ۴۵ دقیقه خمیر را استراحت میدیم .تا خمیر ما دوبرابر  شود.
۲:  خمیر را به دوتا زوغاله تقسیم میکنیم.و روی ظرف مورد نظر که مه یکش را داخل ظرف کیک پختم یکی دیگش را روی ظرف کاغذ روغنی گذاشته و آراد سوخاری پاش دادم .خمیر را پهن میکنیم. با دست  خود و با قاشق و چنگال می تونیم روی نان شکل ایجاد کنیم.
خمیر را دوباره به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه رویش یگ پارچه تمیز انداخته  و استراحت میدیم.
۳: بعد استراحت دوم روی خمیر را با زرده تخم مرغ روی خمیر مالیده و کنجد و سیاه دانه پاش میدیم.
۴: فیری که ۱۰ دقیقه قبل روی درجه حرارت ۲۵۰ درجه سانتی گراد روشن کرده به مدت ۲۰ دقیقه نان را داخل فیر گذاشته و نان ما آماده میشود.
زمانیکه نان را داخل فیر گذاشتم. درجه فیر را روی درجه حرارت ۲۰۰  درجه سانتی گراد قرار دادم.

جا دارد تشکر کنم از عده دوستانی که همیشه مرا حمایت کرده و با کمنت ولایک های شان مرا تشویق میکند.

#طرز_تهیه#نان_پیده#ترکی#

همه توضیحات ...