با این ویدیو استاد کته درست کردن شما هستید. یک خورشت گوشت قلقلی عالی هم جایزه داریم. نواب ابراهیمی
23.3 هزار بار بازدید -
4 ماه پیش
-
#رنگوببین
#رنگوببین #نواب_ابراهیمی
مرحله اول برای مزهدار کردن ۳۰۰ گرم گوشتچرخکرده این موارد رو به کوشت بزنید:
یدونه پیاز رنده شده (آب گرفته شده)
پودر سیر: ۱ قاشق جایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
فلفلسیاه: نصف قاشق چایخوری
گوشت قلقلی درست کنید، سرخ کنید و کثل من سرخ کنید و اونهارو جمع کنید.
توی همون تابه، ۵-۶ تا گوجه پوره شده به همراه ادویههای زیر رو بریزید:
سماق: ۱ قاشق چایخوری
فلفلقرمز: نوک قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
فلفلسیاه: نصف قاشق چایخوری
بعد از اینکه از حالت خامی خارج شد(حدود ۲۰ دقیقه) گوشتهارو بریزید و ۳-۴ دقیقه دیگه خورشت آماده هست.
برای کنارش هم سیبزمینی سرخ کنید.
برای کته هم مثل همیشه با آب و نمک بزارید تا بجوشه و بعد با حرارت خیلی خیلی کم بزارید تا دم بکشه.
حرارت باید خیلی خیلی کم باشه تا زمان کار خودش رو بکنه و یک تهدیگ عالی داشته باشیم.
مرحله اول برای مزهدار کردن ۳۰۰ گرم گوشتچرخکرده این موارد رو به کوشت بزنید:
یدونه پیاز رنده شده (آب گرفته شده)
پودر سیر: ۱ قاشق جایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
فلفلسیاه: نصف قاشق چایخوری
گوشت قلقلی درست کنید، سرخ کنید و کثل من سرخ کنید و اونهارو جمع کنید.
توی همون تابه، ۵-۶ تا گوجه پوره شده به همراه ادویههای زیر رو بریزید:
سماق: ۱ قاشق چایخوری
فلفلقرمز: نوک قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
فلفلسیاه: نصف قاشق چایخوری
بعد از اینکه از حالت خامی خارج شد(حدود ۲۰ دقیقه) گوشتهارو بریزید و ۳-۴ دقیقه دیگه خورشت آماده هست.
برای کنارش هم سیبزمینی سرخ کنید.
برای کته هم مثل همیشه با آب و نمک بزارید تا بجوشه و بعد با حرارت خیلی خیلی کم بزارید تا دم بکشه.
حرارت باید خیلی خیلی کم باشه تا زمان کار خودش رو بکنه و یک تهدیگ عالی داشته باشیم.
4 ماه پیش
در تاریخ 1402/12/09 منتشر شده
است.
23,325
بـار بازدید شده