رازهای خوش فرم و نرم شدن شیرینی نارگیلی با فر و بدون فر

maaryam Jaberi
maaryam Jaberi
اینم از دستور شیرینی نارگیلی آسون که قولش رو داده بودم:برام تو کامنت بنویسید که به نظرتون چرا ابلیمو میریزیم توش☺️ ...
اینم از دستور شیرینی نارگیلی آسون که قولش رو داده بودم:

برام تو کامنت بنویسید که به نظرتون چرا ابلیمو میریزیم توش☺️

مواد لازم: پودر نارگیل حتما چرب باشه( یعنی روغنش رو نگرفته باشن) ۶۰ گرم
پودر قند الک شده ۱۳۰ گرم
روغن مایع ۹۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۷۰ گرم ۳ عدد متوسط
( حتما وزن شه)

همه مواد رو داخل دستگاه غذاساز با خرد کن ریخته و چند پالس بزنید که مواد یکدست شن
بعد داخل ماهیتابه بریزید مواد رو یک ربع داغ بزنید .
شعله باید کم باشه و مواد اصلا نجوشه که سفیده ببنده.
وقتی که حالت چسبناک و شیره مانند گرفت و اگر شکر ریختید به جای پودر قند شکرش آب شده بود امادست .
خنک که شد بریزید تو قیف و به قورت عمود روی کاغذ روغنی و سینی لبه کوتاه پایپ کنید حتما فاصله هم بدید بین شیرینی ها پودر پسته و پودر قند هم بریزید.

فر رو از قبل گرم کنید
دما برای فر برقی ۱۵۵
فر گازی ۱۷۵
و ۱۵ دقیقه بیشتر نمونه که خشک میشه.
۳۰ ثانیه اخر از بالا میتونید حرارت بدید.
رنگ شیرینی نباید خیلی تغییر کنه ، سفت میشه.

بدون فر:

داخل قابلمه که یک ربع قبل گرم کردید رینگ یا سه پایه فلزی بذارید و روش ظرف شیرینی رو قرار بدید .
درش رو دم کنی یا فویل بپیچید و کیپ باشه حتما.

حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بذارید بپزه و بعدش چک کنید.

#شیرینی#نارگیل#شیرینی_عید#شیرینی_خشک#شیرینی_مدرن#نوروز#شیرینی_نارگیلی#آشپزی#اشپزی_ایرانی#بدون_فر

همه توضیحات ...