مربای عجیب پوست پسته با ماجراهاش در رشت! ولاگ آشپزی!

Kamandoonz
Kamandoonz
دستورش تو کپشنه!تو این ویدیو خیلی باهاتون حرف زدم و یکم هم تو رشت گشتیم. تاحالا مربای پوست پسته دیده بودی؟ اولین بار برا ...
دستورش تو کپشنه!
تو این ویدیو خیلی باهاتون حرف زدم و یکم هم تو رشت گشتیم.
تاحالا مربای پوست پسته دیده بودی؟ اولین بار برام خیلی عجیب بود! وقتی خوردمش دیگه نتونستم از فکرش دربیام و گفتم باید درستش کنم از بس خوش عطر و طعمه!

پوست پسته ها رو دو نیم کنید تا مربا خوشگلتر بشه.
پوست پسته ها را چند ساعت در آب سرد خیس کرده و بعدش آبکش کنید.
پوست پسته ها رو داخل آب جوش بریزید.
بعد از ۳ تا ۵ دقیقه آبکش کرده و توی آب سرد بریزید (بهتره چند تکه یخ هم تو آب باشه.) این کار رو سه تا چهار بار تکرار کنید.
آب و شکر رو داخل قابلمه  بریزید و روی حرارت بذارید تا قوام بیاد.
وقتی چند تا قل زد، پوست پسته ها رو بریزید توش.
گلاب و هل  اضافه کنید. من گلاب رو حذف کردم چون عطرش رو دوست ندارم
بذارید مربا به غلظت برسه (مربا سرد بشه ، غلیظ تر میشه).
در اواخر پخت، زعفران دم کرده و آب لیمو اضافه کنید و یه قل که زد، شعله را خاموش کنید.
وقتی مربا کامل خنک شد داخل شیشه استریل بریزید و توی  یخچال نگهداری کنید.

همه توضیحات ...