آموزش شیرینی بهشتی ( قندی ) به روش قنادی با کمترین مواد
طرز تهیه شیرینی قندی ( بهشتی ) با تمام نکات
مواد لازم برای شیرینی بهشتی
روغن صاف ۱۳۳ گرم ( ۲/۳ پیمانه )
پودر قند ۲۰۰ گرم ( ۱ و ۲/۳ پیمانه )
آرد شیرینی ۳۰۰ گرم ( ۲ و ۱/۳ پیمانه )
روغن مایع ۳۰ گرم ( ۱/۷ پیمانه )
Necessary ingredients for Iranian sweets called Beheshti
133 grams of smooth oil (2/3 cups)
200 grams of powdered sugar (1 and 2/3 cups)
300 grams of pastry flour (2 and 1/3 cups)
30 grams of liquid oil (1/7 cup)
#شیرینی_بهشتی
#شیرینی_قندی
#شیرینی_ایرانی
#قاشق_چنگال
#GhashoghChangal
مواد لازم برای شیرینی بهشتی
روغن صاف ۱۳۳ گرم ( ۲/۳ پیمانه )
پودر قند ۲۰۰ گرم ( ۱ و ۲/۳ پیمانه )
آرد شیرینی ۳۰۰ گرم ( ۲ و ۱/۳ پیمانه )
روغن مایع ۳۰ گرم ( ۱/۷ پیمانه )
Necessary ingredients for Iranian sweets called Beheshti
133 grams of smooth oil (2/3 cups)
200 grams of powdered sugar (1 and 2/3 cups)
300 grams of pastry flour (2 and 1/3 cups)
30 grams of liquid oil (1/7 cup)
#شیرینی_بهشتی
#شیرینی_قندی
#شیرینی_ایرانی
#قاشق_چنگال
#GhashoghChangal
همه توضیحات ...