فندق قاتوق گیلانی ، غذای محلی و سنتی پرطرفدار

352 بار بازدید - 4 ماه پیش - سلام به کانال مونارت فود
سلام به کانال مونارت فود خوش امدید🌺🙏

فندق قاتوق نوعی خورش ایرانی و متعلق به استان گیلان هست که در بعضی مناطق پرطرفدار هست و طبخ میشه و به نوعی از خانواده فسنجان هست و طعم بسیار قوی و خوشمزه ای داره ولی نسبت به فسنجان گردو کم چرب تر هست.
حتما امتحانش کنید با ۱۵۰ گرم فندق به من کلی خورش خوشمزه و با برکت داد که فوق العاده مقوی و سالم هست.

‌حتما رب انار رو با توجه به ذائقه تون انتخاب کنید و اگه مثل من احساس کردید بیش از حد ترش شده کمی شیره خرما یا انگور بهش اضافه کنید تا متعادل بشود.

سرو این خورش در کنار بادمجان قلمی سرخ شده است که من اینجا در دسترس نداشتم و ورقه ای سرخ کردم.

گلپر و بادمجان رو از این خورش خذف نکنید که اصالت این خورش با همین دو قلم تکمیل میشه.

برای درست کردن فندق قاتوق به این مواد احتیاج داریم :

فندق ۱۵۰ گرم

تکه های مرغ (ران یا سینه) ۳ عدد

پیاز یک عدد درشت

رب انار یک پیاله پُر ماست خوری

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

روغن سرخکردنی

بادمجان قلمی سرخ شده

نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه

پودر گلپر
4 ماه پیش در تاریخ 1402/12/03 منتشر شده است.
352 بـار بازدید شده
... بیشتر