آموزش دسر پان اسپانیا یا مگنولیا بسیار خوشمزه

rose.cake.academy
rose.cake.academy
ممنون میشم جهت حمایت و ارتقای کانال یوتیوب ، ویدیو ها رو لایک کنید و یا اگه کانال دارید سابسکرایب کنید♥️ ...
ممنون میشم جهت حمایت و ارتقای کانال یوتیوب ، ویدیو ها رو لایک کنید و یا اگه کانال دارید سابسکرایب کنید♥️

#دسر_پان_اسپانیا


مواد لازم:
۲ پیمانه شیر
۱/۴ پیمانه آرد
۱ ق غ نشاسته ذرت
۱ عدد تخم‌مرغ
۳/۴ پیمانه شکر
۵۰ گرم خامه صبحانه
۱ ق س کره
و کمی وانیل
بیسکوییت پتی بور خرد شده تقریبا یک بسته
موز و گردو به میزان لازم

ابتدا شیر سرد و آرد و نشاسته رو مخلوط کنید تا هیچ گلوله ای باقی نمونه .
تخم‌مرغ و شکر رو با همزن خوب هم بزنید تا کرم رنگ بشه.
مخلوط شیر و مخلوط تخم مرغ رو توی ظرف گودی بریزید و بذارید روی حرارت ملایم و مدام هم بزنید تا مواد به غلظت فرنی برسه و شعله رو خاموش کنید.
کره و وانیل و در آخر خامه رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید[email protected]
کف ظرف های سرو رو بیسکوییت خرد شده بریزید و حالا یک لایه مواد پودینگی و بعد یک لایه موز و گردو و دوباره مواد پودینگی به همین ترتیب ادامه بدین تا ظرف پر بشه .
بذارید توی یخچال تا کاملا خنک بشه و بعد با خامه فرم گرفته و میوه و ... تزیین کنید.

🛑 میتونید مواد رو به دو قسمت تقسیم کنید و یه یکی یک ق غ پودر کاکائو اضافه کنید اینجوری مواد پودینگی تون دو رنگ میشه.

🛑 این میزان برای ۳ تا ۴ نفر کافیه بسته به اندازه ظرف سروتون داره.
سوالی بود همینجا برام بنویسید پاسخ خواهم داد 👇💋
#دسر
#دسر_لیوانی
#دسر_پودینگ
#دسر_رز_کیک

همه توضیحات ...