هویج پلو ، شیرین پلو ، مرصع پلو، زرشک پلو ، ته چین مرغ همه اشتباه !!! و پاسخ به خودخواهان دیکتارتور

کافه نیلو ( کانال رسمی ) cafe nilu official
کافه نیلو ( کانال رسمی ) cafe nilu official
توجه توجه ، دوستان عزیز کامنتهای من در پاسخ به کامنتهای شما عزیزان  در کلیه ویدئو ها از طریق یوتیوب پاک شده و در بخشی د ...
توجه توجه ، دوستان عزیز کامنتهای من در پاسخ به کامنتهای شما عزیزان  در کلیه ویدئو ها
از طریق یوتیوب پاک شده و در بخشی دستکاری شده است چرا نمی دانم !!! فقط خواستم هشدار بدهم که این چنین اتفاقی افتاده والا عزیزانی که کامنت گذاشتند می دانند من تنها کانال یوتیوب ایرانی هستم که کامنتها را سریع و همه را پاسخ می دهم و اگر این کامنتها الان بدون پاسخ نمایش داده می شود یعنی اینکه در کانال من دستکاریهایی انجام شده که دلیل را فقط خدا می داند و بس من نمی دانم !!!
و اما من برای گرفتن لایک یا دیس لایک اینجا نیستم اتفاقا می بینید هم کامنتها کاملا باز هستند و حتی  دکمه لایک و دیس لایک هم باز است ... حال عده ای از این پیام و این ویدئو خوششان نخواهد آمد و باز کوکورانه نظر خواهند داد ... ولی من حرفم را خواهم زد و روش درست را اموزش خواهم داد  چرا که وظیفه ملی میهنی من  برای حفظ فرهنگ غذایی ایران به عنوان یک ایرانی است، شما هم اگر خواهان ترویج درست پخت غذاها هستید پس همراه باشید تا  فرهنگ غذا را حفظ کنیم ... در این ویدئو در مورد غذاهای شناسنامه دار ایرانی صحبت می کنم و در نهایت راجع به خودخواهان دیکتاتور  که تا امروز بدون منطق فحاشی کردند هم پاسخ خواهم داد  ... نابود کردن فرهنگ غذایی کشوری  در یک روز و یک لحظه انجام نمی شود بلکه ذره ذره با سیاست و حمایت از افرادی بی کفایت در این رشته باعث نابودی فرهنگ غذایی اون کشور می شوند . یادمان باشد فرهنگ هر ملتی را ابتدا از طریق غذا ، لباس ، و  دست نوشته ها و موزیک اون کشور می شناسند و بررسی می کنند حال اگر این داشته ها را از ملتی بگیرند  آیا آن کشور می تواند ادعا کند من کشوری کهن هستم و دارای شناسنامه و قدمت می باشم ؟؟؟ پاسخ به این سوال صد البته منفی می باشد ...   به همین جهت  من به عنوان فردی که در این رشته تحصیل کردم وظیفه خود می دانم در حفظ داشته های فرهنگی کشورمون قدم بردارم ... نگویید شما چه کار دارید چه کسی غذا را چه مدلی می پزد !!!  بله، هر کس می تواند برای خودش هر چیزی را به روش خودش بپزد  اما دیگر نباید نام آن غذا را مثلا کلم پلو شیرازی بنامد  چون کلم پلو شیرازی دستور خاص خودش را دارد... و  یادمان باشد آموزش به جمعی باپخت غذا  برای شخص خود  بسیار تفاوت دارد... دقیقا مثل این که رانندگی را هر کس با سبک و روش خودش بخواهد آموزش دهد !!! آن وقت چه اتفاقی خواهد افتاد ؟؟؟   کسی که آموزش می دهد باید روش درست و صحیح را آموزش بدهد، دقیقا همانند غذاهایی که محلی هستند مثل میرزاقاسمی ، مثل کلم پلو شیرازی ، مثل کوفته تبریزی مثل آش دوغ اردبیل و مثل قلیه ماهی جنوب  و مثل قورمه سبزی و ته چین مرغ تهران  و غیره ... را باید به سبک درست و خاص همان منطقه آموزش داده شود نه اینکه  اصالت  آن غذا را ازش بگیریم بعد یک چیز من در آوردی  درست کنیم و باز نام آنرا مثلا قلیه ماهی بنامیم ... !!!  آیا هرگز به این فکر کردید اگر زعفران و خلال پسته و ، خلال بادام و زرشک را از این  عده ای که آشپزی را بلد نیستند بگیرند این غذاها را چگونه خواهند پخت و مزه دار خواهند کرد ؟؟؟ قبل از هر چیز بنویسم من با هیچ کس مشکل شخصی نداشته و ندارم ولی مجبورم بگویم تا بیش از این اشتباهات رواج پیدا نکند ... برا ی مثال روی لینک که زیر همین کامنت می گذارم کلیک کنید و ببینید و خود قضاوت کنید . این خانم اتفاقا بسیار هم خود را آشپز آن چنانی و معروف می دانند کتابها نوشته اند و چه بسیار افراد در ایران او را دنبال می کنند و اشتباهات این خانم در غذا را دنبال می کنند تا جایی که به برنامه دستپخت در تلویزیون ملی ایران و کاخ سفید آمریکا هم رسیده است چرا که ایشان را همان مافیا در رسانه حمایت کرده  است ... بقیه را به قضاوت خودتان می سپارم چرا که اگر بیش از این بخواهم بنویسم از این خانم یا امثال این خانم آنوقت برداشت اشتباه خواهد شد و فکر خواهید کرد من شخصی برخورد می کنم !!!  ایشون در این ویدئو ماست موسیر را آموزش می دهند خدایی خود تماشا کنید و ببینید آیا ماست موسیر در ایران اینگونه درست می شود؟؟؟  همین اشتباهات باعث شده فرهنگ غذای ایرانی به نابودی کشیده شود و در انزوا بماند  و رشد نکند ، ببینید و قضاوت کنید
Yogurt and Persian Shallot Dip/mast-o...

همه توضیحات ...