طرز تهیه نان خامه ای درجه یک در خانه(اکلر خامه)

Safourakitchen
Safourakitchen
Profiterole mit Schlagsahne✅Wasser 400ml✅Butter 100g✅Zucker 2EL✅Mehl  250g ✅7 Eier✅Backpulver ...
Profiterole mit Schlagsahne
✅Wasser 400ml
✅Butter 100g
✅Zucker 2EL
✅Mehl  250g
✅7 Eier
✅Backpulver  1/4TL
✅Vanillezucker  1TL

✅Brandteig je nach Gebäckgröße 15-25 Minuten im vorgeheizten Ofen backen.

✅für 20 Minuten auf mittlerer Schiene goldbraun backen.

سلام به همه شما دوستان گل امروز میخوام خمیر نان خامه ای که خمیر بسیار ساده و کاربردی هست رو به شما آموزش بدم.
این کیک یا شیرینی که با نام نان خامه‌ای ما آن را می شناسیم در حقیقت یک نوع خمیر هست که بسیار تنوع زیادی در دنیای شیرینی پزی و آشپزی داره ،این خمیر به هر شکل که پخته بشه تغییر نام می دهد و اسم جدیدی را پیدا میکنه از این خمیر شما می توانید در مصرف غذایی هم از آن استفاده کنید یعنی با سالاد های مختلف  پر کنید  درست کردن اون خالی از لذت نیست حتما امتحان کنید😄😉

نان خامه ای
✅آب ۴۰۰میلی
✅کره  ۱۰۰گرم
✅شکر  ۲قاشق غذاخوری
✅آرد ۲۵۰گرم
✅تخم مرغ ۷عدد
✅بکینگ پودر ۱/۴قاشق چایخوری
✅وانیل ۱قاشق چایخوری

همه توضیحات ...