آموزش شیرینی برنجی #hamedchef

آشپزخونه خوشمزه
آشپزخونه خوشمزه
سلام بریم برای یه شیرینی خوشمزه و نوستالژینکات خیلی مهم مخصوص کپشن خوناشیرینی برنجی مواد لازم آرد برنج الک شده یک کیلو ر ...
سلام بریم برای یه شیرینی خوشمزه و نوستالژی
نکات خیلی مهم مخصوص کپشن خونا
شیرینی برنجی مواد لازم آرد برنج الک شده یک کیلو روغن ۴۰۰ گرم ( من از مخلوط روغن صاف قنادی و روغن جامد صاف شده استفاده کردم) پودر قند ۳۵۰ گرم تخم مرغ کامل ۲ عدد پودر هل یک قاشق مرباخوری
مواد لازم برای ورز دادن خمیر شیر یا ماست 3 قاشق غذاخوری گلاب ته استکان
حتما آرد برنج الک حریر شود
روغن و پودر قند کاملا پوک شود
برای سفیدتر شدن برنجی میتونید سفیده را جدا فرم بدید. و جداگانه به مواد اضافه کنید
بعد از اضافه کردن تخم مرغ دوباره مواد رو کامل هم بزنید تا سفید شود
حتما ۲۴ ساعت استراحت کند. چون به اصطلاح برنج در این مدت بری می کند
برای ورز دادن خمیر از گلاب و شیر استفاده کنید همان مقداری که در دستور گفته شده بیشتر از آن شیرینی برنجی خشک میشود
قالب چرب بشه و آرد پاشی کنید و آرد اضافی خالی بشه.
فرگازی را از ۲۰ دقیقه قبل گرم کنید، دمای ۱۵۰ درجه به مدت ۲۰ | دقیقه. اما حتما قبل از ۲۰ دقیقه چک کنید زیر شیرینی تغییر رنگ زیاد ندهد
کم بودن آرد مصرفی، آرد
علت کنده شدن زیر شیرینی برنجی پاشی نکردن کف سینی
علت پودری بودن روی شیرینی
زیاد بودن پودر قند
علت سفید نبودن برنجی الک نشدن آرد برنج، پوک وسفید نشدن روغن و پودر قند، پخت زیاد در فر
و علت ترک خوردن شیرینی
ورز ندادن خمیر

shirini berenji,naan berenji,nan berenji,berenji,naan berenji kermanshahi,shirini berenji kermanshahi,شیرینی,دسر ایرانی,آموزش,shirini khoshk,شیرینی خشک,هلی,دسر,شیرینی ایرانی,آموزش شیرینی,iranian sweet,شیرینی افغانی,کیک ایرانی,persian sweet,شیرینی/نان برنجی,نان برنجی,نان برنجی کرمانشاهی,شیرینی‌ برنجی کرمانشاهی,شیرینی‌ برنجی,کرمانشاهی,برنجی,نون برنجی,نون برنجی کرمانشاهی,نون کرمونشاهی,نون برنجی کرمونشاهی,نان برنجی کرمونشاهی,gluten free,گلوتن فری

همه توضیحات ...