آموزش پاناکوتا زردآلو با ساناز مینایی
488 بار بازدید -
3 سال پیش
-
https://sanazsania.shop
🥣موادلازم:
ورق ژلاتین ۳ عدد
زردآلو (بدون هسته) ۳۰۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
خامه قنادی ۶۰ گرم
اسانس وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
برگ نعناع به مقدار لازم
🔶 سفارش کتاب واتس اپ:
📱09128899770
🔶شماره تماس آموزشگاه
📱02188900283
#ساناز_سانیا#ساناز_مینایی#آموزش#آشپزی#پاناکوتا_زردآلو#پاناکوتا#زردآلو#
🥣موادلازم:
ورق ژلاتین ۳ عدد
زردآلو (بدون هسته) ۳۰۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
خامه قنادی ۶۰ گرم
اسانس وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
برگ نعناع به مقدار لازم
🔶 سفارش کتاب واتس اپ:
📱09128899770
🔶شماره تماس آموزشگاه
📱02188900283
#ساناز_سانیا#ساناز_مینایی#آموزش#آشپزی#پاناکوتا_زردآلو#پاناکوتا#زردآلو#
3 سال پیش
در تاریخ 1400/05/16 منتشر شده
است.
488
بـار بازدید شده