روش تهیه دمی مرغ حرفه ای | Dami Morgh

SanazSania
SanazSania
دمی مرغ غذایی است که ریشه در تهران قدیم دارد؛ این غذای خوشمزه در شهرهای مختلف با چند تفاوت کوچک در مواد اولیه طبخ می‌شود.دمی ...
دمی مرغ غذایی است که ریشه در تهران قدیم دارد؛ این غذای خوشمزه در شهرهای مختلف با چند تفاوت کوچک در مواد اولیه طبخ می‌شود.
دمی مرغ که به قدمت شهر تهران عمر دارد دویست سال است، سر سفره‌های ترمه تهرانی‌ها نشسته است؛ دمی مرغ با طعم لذیذ و بافت سبک و ترکیبی مقوی، انتخابی مناسب برای یک آخر هفته‌ی دورهمی و یا یک پیک نیک خانوادگی است.
مواد لازم:
سینه مرغ (مکعبی خردشده): 700 گرم
روغن زیتون: 3 قاشق سوپ‌خوری
زردچوبه (پودرشده): 2 قاشق چای‌خوری
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده): به مقدار لازم
پیاز (نگینی خردشده): 1 عدد
فلفل دلمه‌ای سبز (نگینی خردشده): 1 عدد
فلفل دلمه‌ای قرمز (نگینی خردشده): 1 عدد
رب گوجه‌فرنگی: 1 قاشق سوپ‌خوری
گوجه‌فرنگی (خردشده): 2 عدد
برنج (خیسانده شده): 2 پیمانه
روغن حیوانی یا کره: 100 گرم



Dami Morgh or Cooked Rice with Chicken is a food which its root is found in Old Tehran. This delicious food is prepared in different cities with some small differences in the ingredients.
This food that is as old as Tehran city, has been set on cashmere table of Tehrani people for 200 years. This tasty dish, due to delicious flavor, light texture and combination of rich ingredients is an ideal choice for a family picnic or a weekend party.
Ingredients:
700 gr. Chicken breast, cut into cubes
3 tbsp. olive oil
2 tsp. turmeric, ground
Salt and freshly ground black pepper
1 onion, finely chopped
1 green bell pepper, finely chopped
1 red bell pepper, finely chopped
1 tbsp. tomato paste
2 tomatoes, chopped
2 cups rice, soaked for 2 hours
100 gr. Ghee or butter
لینک خرید کتاب آشپزی ایرانی:
https://sanazsania.com/books/encyclop...
#سانازسانیا #دمی_مرغ #آموزش_آشپزی

همه توضیحات ...