کرم پاتیسیر مناسب برای انواع دسرها و کیک ها Pastry Cream

شیرینی پزی با الی Baking with Eli
شیرینی پزی با الی Baking with Eli
👈🏻مواد لازم:زرده تخم مرغ ۹۰گرمشیر ۲۵۰گرم (۱پیمانه)شکر ۷۰گرم (۱/۴پیمانه+۱ق غ خ)نشاسته ذرت ۲۵گرم (۳ ق غ خ)کر ...
👈🏻مواد لازم:
زرده تخم مرغ ۹۰گرم
شیر ۲۵۰گرم (۱پیمانه)
شکر ۷۰گرم (۱/۴پیمانه+۱ق غ خ)
نشاسته ذرت ۲۵گرم (۳ ق غ خ)
کره ۵۰گرم
نمک یک پنس
وانیل
⭕️بهتره از میزان گِرَمی مواد استفاده کنید، چون دقیق تر هست⭕️
.
👈🏻طرزتهیه:
۱-شیر رو در قابلمه رو حرارت کم یا متوسط بذارین تا گرم بشه.
۲-شکر،نشاسته ذرت و نمک رو تو یه کاسه بزرگ ترکیب کنید.
۳-زرده ها رو به مواد خشک اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۴-وقتی شیر شروع کرد به جوش های ریز زدن مرحله تِمپِر کردن شروع میشه: کمی از شیر داغ (حدود ۱/۴پیمانه) رو بریزین روی مخلوط زرده و شکر درحالیکه دارین با یه ویسک دستی هم میزنید. دوباره مقداری دیگه از شیر رو اضافه کنید و هم بزنید. اینکار رو انجام بدین تا همه شیر اضافه بشه.
۵-حالا یه صافی بذارین رو قابلمه، مواد رو از صافی رد کنین و روی حرارت پایین مدام با ویسک هم بزنید تا مخلوط سفت بشه. وقتی یه قُل زد سی ثانیه دیگه هم بزنید و از روی حرارت بردارین.
۶-وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
۷-کره را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.
۸-مواد رو بریزین تو یه ظرف و روش رو با کیسه فریزر یا سلفون بپوشونین طوریکه با سطح روی کرم کاملا تماس داشته باشه.
۹-برای حداقل ۴ساعت بذارین تو یخچال تا کامل سرد بشه.
۱۰-موقع استفاده با لیسک و یا همزن برقی هم بزنید تا نرم و یکدست بشه.
.
نکات:
*بهتره از میزان پیمانه ای استفاده نکنید. میزان وزنی گرمی قطعا دقیق تر هست.
*میزان وانیل بستگی به نوع وانیلی که استفاده میکنید داره: یک غلاف وانیل/یک هشتم ق چ خ وانیل پودری خالص/یک چهارم ق چ خ وانیل شکری/۸قطره وانیل قطره ای/۱ق چ خ وانیلا اکسترکت.
*از قابلمه استیل استفاده کنید که بر اثر همزدن با ویسک فلزی خط نیفته.
*تعداد زرده بستگی به سایز تخم مرغ داره. بهتره با ترازو اندازه بگیرید. حدودا ۵ یا ۶تا زرده درشت لازمه.
*میتونین کرم پاتیسیر رو برای سه یا چهار روز تو یخچال نگهداری کنین.
*این میزان حدود ۴۰۰گرم کرم پاتیسیر میده و برای پر کردن یه تارت ۲۵سانتی کافیه.
*نشاسته ذرت قابل حذف یا جایگزینی نیست.
*میزان زرد بودن رنگ کرم نهایی یه مقدار بستگی به نوع وانیل و میزان زرد بودن زرده ها داره.
*این کرم رو به عنوان فیلینگ کیک یا هر نوع تارت یا دسر لیوانی میتونین استفاده کنین.

همه توضیحات ...