طرز تهیه #مسقطی زعفرانی ، دسر راحت و‌فوق العاده لذیذ

Varesh
Varesh
مواد لازم مسقطینشاسته گل     ۱پیمانهشکر     ۱و۱/۲ پیمانهآب       ۶ پیمانه کره ...
مواد لازم مسقطی
نشاسته گل     ۱پیمانه
شکر     ۱و۱/۲ پیمانه
آب       ۶ پیمانه
کره      ۷۰گرم
زعفران ساییده شده ۱/۴قاشق چایخوری
هل      یک قاشق چایخوری
گلاب      ۱/۴قاشق چایخوری
پسته خرد شده در صورت تمایل ۲قاشق سوپخوری
مواد لازم جهت تزیین :
رشته کادایف        ۱۵۰گرم
شکر          ۲قاشق سوپخوری
کره        ۵۰ گرم
خامه قنادی         ۲۵۰ گرم
طرز تهیه:
نشاسته را داخل ظرف بریزید و با نیمی از آب مخلوط کنید،از صافی رد کنید و نیم دیگر آب راداخل آن بریزید، وروی حرارت قرار دهید مرتب هم بزنید تا مخلوط صاف و یکدست شده خامی نشاسته  گرفته شده و محلول کاملا شفاف  شود.
شکر را اضافه کنید و هم چنان به پخت و هم زدن ادامه دهید تا ذرات شکر جذب ترکیب قبلی شود و آرام آرام بجوشد ، کره را داخل ترکیب اضافه کنید و بعد حل شدن زعفران ،هل و گلاب را اضافه کنید ، حرارت راملایم نگه دارید و اجازه دهید مسقطی کاملا جا بیوفتد .
در صورت  تمایل میتوانید در این مرحله پسته را اضافه کنید
مسقطی آماده را میتوانید به روش ها دلخواه سر نمایید
جهت استفاده از کادایف برای تزیین آن را با دست خرده کرده، کره را ذوب کنید و داخل رشته به همراه شکر مخلوط کنید ، داخل سینی پهن کنید و به مدت ٢٠ دقيقه داخل فر با دماي ١٨٠ درجه سانتي گراد قرار دهيد تا برشته و طلايي شود
ميتوانيد تكه هاي برش خورده را داخل آن بغلطانيد و يا مسقطي را داخل ظرف سرو ريخته و كادايف را روي آن ريخته و با خامه ي فرم گرفته تزيين نماييد . مسقطي آماده به مدت سه روز در يخچال نگه داري نماييد.
نوش جان

Music:

https://www.bensound.com

همه توضیحات ...