آموزش پای سیب همراه با آموزش کامل خمیر کراست دسر خوشمزه

5,061 بازدید
بیشتر
meraj mousavi
meraj mousavi
این هم دستور پخت یه پای سیب عالی امیدوارم که ازش لذت ببرید.دوستان من از واکنش های شما به پست ها تصمیم میگیرم که چه چیزی آموز ...
این هم دستور پخت یه پای سیب عالی امیدوارم که ازش لذت ببرید.
دوستان من از واکنش های شما به پست ها تصمیم میگیرم که چه چیزی آموزش بدم پسر اگر از چیزی خوشتون میاد بگید 🌹 با لایک هاتون کامنت هاتون تا من متوجه بشم.اگر خوشتون هم نیومد باز هم بگید 😁

مواد لازم🍱

برای کراست یا خمیر مایه سیب🥯

آرد سفید: دو پیمانه
کره نگینی خرد شده: یک پیمانه
آب یخ: ۵ قاشق غذا خوری
نمک: نصف قاشق چایخوری

برای سس سیب🥣

سیب درشت: ۳ عدد
کره: ۵ قاشق غذا خوری
شکر: ۲/۳ پیمانه
آرد: دو قاشق غذا خوری
آب: ۱/۴ پیمانه
دارچین: یک قاشق مربا خوری
زرده تخم مرغ برای رو مال

طرز تهیه 🍲

کره رو آب کرده آرد رو اضافه تفت بدید.سپس شکر و بعد از اون آب رو اضافه کنید.

برای کراست به آرد نمک رو اضافه کنید و کره های خرد شده رو سرد سرد اضافه کنید و با دستگاه غذا ساز یا سیب زمینی پوره کن له کنید.دقت کنید که قرار نیست کره آب بشه.سپس آب یخ رو اضافه و حالت خمیری رو به دو قسمت تقسیم کنید و چانه بگیرید و داخل یخچال قرار دهید. سپس سیب ها رو پوست گرفته و نازک خرد کنید.یه آن ها دارچین اضافه و هم بزنید سپس سس رو که سرد شده اضافه کنید .
خمیر رو از یخچال در بیارید با وردنه و آرد باز کنید.کف ظرف بزارید سپس مواد رو بریزید.چونه دیگه کراست رو باز کنید و برش بدید و مثل فیلم روی ظرف ببافید.در نهایت یا زرده تخم مرغ رومال کنید و فر داغ درجه ۱۸۰ بزارید.طول پخت بلند هست و چون فر ها با هم تفاوت دارن بهش سر بزنید.
.
.
.
.
.
.
#پای #پای_سیب #کراست #خمیر_کراست #اپل_پای #پای_سیب_معراج #دسر #شیرینی #آموزش_دسر #آموزش_شیرینی #کیک #آموزش_کیک #آموزش_قنادی #دسر_لاکچری
#خوشمزه #معراج #آموزش #قناد #آشپز
#meraj #merajmousavi

همه توضیحات ...