آموزش بیسکویت لوتوس درجه یک👌

3,320 بازدید
بیشتر
Elichef
Elichef
آموزش بیسکویت لوتوس درجه یک👌بیسکویت لوتوس یکی از دسته بیسکویتهای خاص و فوقولاده👌 خوشمزست 😋که بخاطر ادویجات بکار رفته ...
آموزش بیسکویت لوتوس درجه یک👌

بیسکویت لوتوس یکی از دسته بیسکویتهای خاص و فوقولاده👌 خوشمزست 😋که بخاطر ادویجات بکار رفته طعم خاصی هم داره و خیلی هم پرکاربرد در انواع کرم و چیزهای یخچالی و پختنی و جارکیکها قابل مصرفه و در آموزشهای بعدی کرم و چیز کیک لوتوس رو بهتون آموزش خواهم داد🌹
این روش کاملا به نوع بازاری شبیه هستش که در خیلی از دستورات شکر رو کارامل میکنن که تو این نوعی که بهتون آموزش دادم احتیاجی نداره 🌹
 پس سیوش کن که تو اولین فرصت امتحانش کنی  و با لایک♥️ و کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایتم کن🙏

🍴موادلازم🍴

آرد سفید: ۱۵۰ گرم

آرد گندم یا سبوس دار: ۵۰ گرم

کره: ۱۰۰ گرم

شکر سفید:۵۰ گرم

شکر قهوه ای: ۵۰ گرم

تخم مرغ کوچک: یک عدد

پودر دارچین: ۲ گرم نصف یا قاشق چایخوری

پودر زنجبیل: یک گرم یانوک قاشق

پودر میخک : یک گرم یا نوک قاشق

پودر جوز هندی: یک گرم یا نوک قاشق


❌❌❌برای میزان بالا  برحسب نیاز در مقادیر بالا ضرب کنید ⭕⭕⭕


❌❌نکات مهم❌❌

⭕میزان ادویجات قابل حذف و کم و زیاد و تغییر دادن هست و اصل ادویجات همین چند تا ادویه ای هست که بهتون معرفی کردم⭕

⭕شکر قهوه ای رو حذف نکنید اصل مزه این بیسکویت به شکر قهوه ای هستش⭕

⭕خمیر احتیاجی به استراحت زیادی نداره نهایتا دو ساعت در یخچال کافیه و اضافات خمیر رو میتونید بزارید یخچال و بعد استفاده کنید و چون کره داره خوب ورز بدید و بعد استفاده کنید⭕

⭕مقدار گرم هارو مثل من با دو گرم رو ترازو بگیرید و بعد همون رو به صورت دستی تقسیم بر دو کنید⭕

⭕دوستانی که ترازو ندارند در گوگل میزانها رو بر حسب پیمانه بدست بیارند چون من با پیمانه کار نمیکنم ⭕


❌❌بازم سوالی داشتین زیر همین پست  کامنت کنید حتما جواب میدم 🙏🌹 ❌❌

همه توضیحات ...