آموزش بیسکویت لوتوس درجه یک👌
آموزش بیسکویت لوتوس درجه یک👌
بیسکویت لوتوس یکی از دسته بیسکویتهای خاص و فوقولاده👌 خوشمزست 😋که بخاطر ادویجات بکار رفته طعم خاصی هم داره و خیلی هم پرکاربرد در انواع کرم و چیزهای یخچالی و پختنی و جارکیکها قابل مصرفه و در آموزشهای بعدی کرم و چیز کیک لوتوس رو بهتون آموزش خواهم داد🌹
این روش کاملا به نوع بازاری شبیه هستش که در خیلی از دستورات شکر رو کارامل میکنن که تو این نوعی که بهتون آموزش دادم احتیاجی نداره 🌹
پس سیوش کن که تو اولین فرصت امتحانش کنی و با لایک♥️ و کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایتم کن🙏
🍴موادلازم🍴
آرد سفید: ۱۵۰ گرم
آرد گندم یا سبوس دار: ۵۰ گرم
کره: ۱۰۰ گرم
شکر سفید:۵۰ گرم
شکر قهوه ای: ۵۰ گرم
تخم مرغ کوچک: یک عدد
پودر دارچین: ۲ گرم نصف یا قاشق چایخوری
پودر زنجبیل: یک گرم یانوک قاشق
پودر میخک : یک گرم یا نوک قاشق
پودر جوز هندی: یک گرم یا نوک قاشق
❌❌❌برای میزان بالا برحسب نیاز در مقادیر بالا ضرب کنید ⭕⭕⭕
❌❌نکات مهم❌❌
⭕میزان ادویجات قابل حذف و کم و زیاد و تغییر دادن هست و اصل ادویجات همین چند تا ادویه ای هست که بهتون معرفی کردم⭕
⭕شکر قهوه ای رو حذف نکنید اصل مزه این بیسکویت به شکر قهوه ای هستش⭕
⭕خمیر احتیاجی به استراحت زیادی نداره نهایتا دو ساعت در یخچال کافیه و اضافات خمیر رو میتونید بزارید یخچال و بعد استفاده کنید و چون کره داره خوب ورز بدید و بعد استفاده کنید⭕
⭕مقدار گرم هارو مثل من با دو گرم رو ترازو بگیرید و بعد همون رو به صورت دستی تقسیم بر دو کنید⭕
⭕دوستانی که ترازو ندارند در گوگل میزانها رو بر حسب پیمانه بدست بیارند چون من با پیمانه کار نمیکنم ⭕
❌❌بازم سوالی داشتین زیر همین پست کامنت کنید حتما جواب میدم 🙏🌹 ❌❌
بیسکویت لوتوس یکی از دسته بیسکویتهای خاص و فوقولاده👌 خوشمزست 😋که بخاطر ادویجات بکار رفته طعم خاصی هم داره و خیلی هم پرکاربرد در انواع کرم و چیزهای یخچالی و پختنی و جارکیکها قابل مصرفه و در آموزشهای بعدی کرم و چیز کیک لوتوس رو بهتون آموزش خواهم داد🌹
این روش کاملا به نوع بازاری شبیه هستش که در خیلی از دستورات شکر رو کارامل میکنن که تو این نوعی که بهتون آموزش دادم احتیاجی نداره 🌹
پس سیوش کن که تو اولین فرصت امتحانش کنی و با لایک♥️ و کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایتم کن🙏
🍴موادلازم🍴
آرد سفید: ۱۵۰ گرم
آرد گندم یا سبوس دار: ۵۰ گرم
کره: ۱۰۰ گرم
شکر سفید:۵۰ گرم
شکر قهوه ای: ۵۰ گرم
تخم مرغ کوچک: یک عدد
پودر دارچین: ۲ گرم نصف یا قاشق چایخوری
پودر زنجبیل: یک گرم یانوک قاشق
پودر میخک : یک گرم یا نوک قاشق
پودر جوز هندی: یک گرم یا نوک قاشق
❌❌❌برای میزان بالا برحسب نیاز در مقادیر بالا ضرب کنید ⭕⭕⭕
❌❌نکات مهم❌❌
⭕میزان ادویجات قابل حذف و کم و زیاد و تغییر دادن هست و اصل ادویجات همین چند تا ادویه ای هست که بهتون معرفی کردم⭕
⭕شکر قهوه ای رو حذف نکنید اصل مزه این بیسکویت به شکر قهوه ای هستش⭕
⭕خمیر احتیاجی به استراحت زیادی نداره نهایتا دو ساعت در یخچال کافیه و اضافات خمیر رو میتونید بزارید یخچال و بعد استفاده کنید و چون کره داره خوب ورز بدید و بعد استفاده کنید⭕
⭕مقدار گرم هارو مثل من با دو گرم رو ترازو بگیرید و بعد همون رو به صورت دستی تقسیم بر دو کنید⭕
⭕دوستانی که ترازو ندارند در گوگل میزانها رو بر حسب پیمانه بدست بیارند چون من با پیمانه کار نمیکنم ⭕
❌❌بازم سوالی داشتین زیر همین پست کامنت کنید حتما جواب میدم 🙏🌹 ❌❌
همه توضیحات ...