Celery stew/ خورشت کرفس خوشمزه و جا افتاده با سویا
امروز ی آموزش متفاوت داریم، مخصوص افرادی که گیاهخوار هستن .
شاید فکر کنید در صورت روی آوردن به گیاهخواری گزینههای انتخابی شما بین انواع غذاهای سنتی محدود میشه و نمیتونین بسیاری از خورشتهای ایرانی رو بخورید. اما اصلا اینطور نیست چون آشپزی ایرانی بسیار انعطافپذیره و میشه به راحتی گوشت رو در غذاهای ایرانی را با مواد دیگه ای جایگزین کرد.
در این ویدئو آموزش درست کردن خورشت کرفس با سویا رو آماده کردیم. واقعا خوشمزه است و چیزی کمتر از نوع
مرسوم خورشت کرفس با گوشت نداره وچون گیاهیه حتی سالمترم هست.
مواد لازم برای دو نفر
پنجاه گرم سویای درشت فرآوری شده
ساقه کرفس خرد شده
سبزی شامل برگ کرفس، جعفری و نعنا
صد گرم لوبیا چشم بلبلی
دو عدد لیموعمانی
یک عدد پیاز متوسط
نمک، فلفل و زردچوبه، آبلیمو و روغن به میزان لازم
برای درست کردن این خورشت خوشمزه
لوبیا چشم بلبلی رو از شب قبل بخیسونید و چند بار آب اون رو عوض کنید و اون رو بپزید.
سویا را در آب گرم خیس بدید
لیموعمانی ها رو با چنگال سوراخ کنید و در آب گرم خیس کنید.
برگ های کرفس، جعفری و نعنا را در روغن سرخ کنید.
پیاز را ریز خلالی یا نگینی خرد کنید. در قابلمهای کمی روغن بریزید و روی حرارت بذارید تا داغ بشه. پیاز را در روغن تفت بدید.ساقه های سویا را اضافه کنید و تفت بدین. سویاها را از داخل آب بیرون بیارین و با دست کمی فشار بدین تا آب اضافی اون خارج بشه. اونها رو هم به پیاز اضافه کنید و با کمی ادویه، زردچوبه و فلفل تفت بدید..
سبزی سرخ شده و لوبیاهای پخته شده را اضافه کنید، یک لیوان آب بریزین و اجازه بدین برای مدت یک ساعت پخته بشه
سپس لیموعمانی های خیس خورده شده و آبلیمو را هم اضافه کنید و بزارین 20 دقیقه دیگه هم بپزه.
مرسی که سابسکرایب و لایک و شیر میکنید و نظرتون رو برامون توی کامنتها می نویسید. غذاهای درخواستیتون رو هم بگید که درست کنیم.😉👌🌺
#خورشت_کرفس_سویا#
#خورشت_کرفس_گیاهی#
#وگان#
#vegan_food#
#Celery_stew#
شاید فکر کنید در صورت روی آوردن به گیاهخواری گزینههای انتخابی شما بین انواع غذاهای سنتی محدود میشه و نمیتونین بسیاری از خورشتهای ایرانی رو بخورید. اما اصلا اینطور نیست چون آشپزی ایرانی بسیار انعطافپذیره و میشه به راحتی گوشت رو در غذاهای ایرانی را با مواد دیگه ای جایگزین کرد.
در این ویدئو آموزش درست کردن خورشت کرفس با سویا رو آماده کردیم. واقعا خوشمزه است و چیزی کمتر از نوع
مرسوم خورشت کرفس با گوشت نداره وچون گیاهیه حتی سالمترم هست.
مواد لازم برای دو نفر
پنجاه گرم سویای درشت فرآوری شده
ساقه کرفس خرد شده
سبزی شامل برگ کرفس، جعفری و نعنا
صد گرم لوبیا چشم بلبلی
دو عدد لیموعمانی
یک عدد پیاز متوسط
نمک، فلفل و زردچوبه، آبلیمو و روغن به میزان لازم
برای درست کردن این خورشت خوشمزه
لوبیا چشم بلبلی رو از شب قبل بخیسونید و چند بار آب اون رو عوض کنید و اون رو بپزید.
سویا را در آب گرم خیس بدید
لیموعمانی ها رو با چنگال سوراخ کنید و در آب گرم خیس کنید.
برگ های کرفس، جعفری و نعنا را در روغن سرخ کنید.
پیاز را ریز خلالی یا نگینی خرد کنید. در قابلمهای کمی روغن بریزید و روی حرارت بذارید تا داغ بشه. پیاز را در روغن تفت بدید.ساقه های سویا را اضافه کنید و تفت بدین. سویاها را از داخل آب بیرون بیارین و با دست کمی فشار بدین تا آب اضافی اون خارج بشه. اونها رو هم به پیاز اضافه کنید و با کمی ادویه، زردچوبه و فلفل تفت بدید..
سبزی سرخ شده و لوبیاهای پخته شده را اضافه کنید، یک لیوان آب بریزین و اجازه بدین برای مدت یک ساعت پخته بشه
سپس لیموعمانی های خیس خورده شده و آبلیمو را هم اضافه کنید و بزارین 20 دقیقه دیگه هم بپزه.
مرسی که سابسکرایب و لایک و شیر میکنید و نظرتون رو برامون توی کامنتها می نویسید. غذاهای درخواستیتون رو هم بگید که درست کنیم.😉👌🌺
#خورشت_کرفس_سویا#
#خورشت_کرفس_گیاهی#
#وگان#
#vegan_food#
#Celery_stew#
همه توضیحات ...